ΕΠΣΛ: Θα τιμήσει τον Μακαρέα για το fair play

02/01/2022 - 14:41 Τελευταία τροποποίηση στις 02/01/2022 - 15:15

Υπάρχουν και αυτές οι όμορφες στιγμές στον αθλητισμό, που είναι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους, με την ΕΠΣΛ να επιβραβεύει τον Μακαρέα και τον προπονητή του Δημήτρη Καρακλά για την τήρηση του fair play στον αγώνα της 19ης Δεκεμβρίου μεταξύ του Μακαρέα και της ομάδας της Ανάξου.

Συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό του αγώνα, η ομάδα του Μακαρέα κέρδισε πέναλτι με τον Χυδεριώτη, όμως έπειτα από υπόδειξη του προπονητή Καρακλά ο παίκτης έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, καθώς πριν την φάση του πέναλτι είχε προηγηθεί μαρκάρισμα σε παίκτη της Ανάξου χωρίς να σταματήσει η φάση. Έτσι, ο προπονητής του Μακαρέα θεώρησε σωστό να μην σκοράρει η ομάδα του και με αυτή την ενέργεια κερδίσε το χειροκρότημα όλων παρευρισκομένων στο γήπεδο της Πέτρας.

Η επιτροπή Κυπέλλου και Πρωταθλημάτων αποφάσισε να εισηγηθεί στο επόμενο ΔΣ, την απονομή τιμητικής πλακέτας και ενός συμβολικού δώρου στην ομάδα του Μκαρέα και στον προπονητή του Δημήτρη Καρακλά για την τήρηση του fair play. Έτσι, σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια του Μακαρέα θα παρευρεθεί στο γήπεδο αντιπροσωπεία της ΕΠΣΛ για την απονομή.

Το "SL" ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της επιτροπής Γιάννη Πίνη ο οποίος αναφέρει:"Να ευχηθούμε αρχικά Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και μεγάλη προσοχή στην πανδημία για να βγούμε νικητές. Τέτοιες ενέργειες πρέπει να αναδεικνύονται και να γίνονται παράδειγμα για όλους. Το fair play πρέπει να είναι μπροστά από την νίκη, την ισοπαλία και την ήττα. Εμείς ως επιτροπή, θεωρήσαμε ότι αυτή η κίνηση πρέπει να επιβραβευθεί γιατί έγινε και σε ένα χρονικό σημείο του αγώνα που ακόμα δεν είχε κριθεί κάτι με το σκορ στο 0-0 και σίγουρα αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey