Γκολ, εκπλήξεις και παράπονα

06/02/2022 - 19:04 Τελευταία τροποποίηση στις 07/02/2022 - 20:46

Αρκετά γκολ, εκπλήξεις αλλά και πολλά παράπονα προς την διαιτησία περιελάμβανε η 8η αγωνιστική της Β ΕΠΣΛ και ο αγώνας ανάμεσα στην Προοδευτική και τον Όλυμπο. Ο Αστέρας (Ορφέας) επικράτησε 0-3 κόντρα στον Αίγειρο, ο Αχιλλέας συνέτριψε 0-7 τον Καραβαγγέλη, ο Αλκιβιάδης νίκησε 3-0 τον Ταξιάρχη και ο Ατρόμητος 0-2 τον Αρίωνα. Επίσης, μεγάλη νίκη σημείωσε ο Αστέρας Νίκης 4-3 κόντρα στον Πολιχνίτο, η Άναξος κέρδισε 6-2 τον ΑΟΒ, ενώ ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Ορφέα Άντισσας και τον Παπανικολή. Στον μοναδικό αγώνα για την Α ΕΠΣΛ ο Όλυμπος νίκησε 1-2 την Προοδευτική.

Δεύτερη σερί απώλεια βαθμών για τον Παπανικολή, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 3-3 εκτός έδρας με τον Ορφέα Άντισσας, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αρκετά παράπονα για την διαιτησία από την φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το απ' ευθείας χτύπημα φάουλ του Γονιδέλλη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στη συνέχεια, ομως ο Ρομέο Μπάνα ισοφάρισε για τον Παπανικολή και ο Χατζηδιαμαντής μέχρι την λήξη του ημιχρόνου έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Ερεσού. Στην επανάληψη, ο Αρσέν μείωσε 2-3 για τους γηπεδούχους, ενώ το τελικό 3-3 έγινε από το σουτ του Μπάμπη Χασάπη και ύστερα από λάθος του τερματοφύλακα. Αξίζει να σημειωθεί η καλή αμυντική λειτουργία της γηπεδούχου ομάδας στο δεύτερο μέρος με κορυφαίους τον Χρήστο Βρυσαώτη και Γιάννη Μαρμαλέκα.

Χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση ο Αχιλλέας πήρε ευρεία νίκη το πρωί 0-7 απέναντι στον Καραβαγγέλη. Τρία τέρματα σημείωσε ο Σούπουλης, δύο ο Νάκε και ένα ο Ρενάτο Ράμα.

Εύκολο απόγευμα είχε και η ομάδα της Ανάξου κερδίζοντας 6-2 τον ΑΟ Βασιλικών. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χαλκιώτης ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ το ένα στην επαναφορά μετά από εκτέλεση πέναλτι από τον ίδιο, ενώ σκόρερ χρίστηκαν και οι Κασόνγκο και Σιμηνής. Για τον ΑΟΒ είχαν μειώσει 2-1 ο Σπάχι και 3-2 ο Μπενζίου.

Ματσάρα στο γήπεδο Μόριας με νικητή τον Αστέρα Νίκης κόντρα στον Πολιχνίτο. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο τρίτο λεπτό με τον Στεφανή, όμως ο Πορτογλής στο 11' έκανε το 1-1.  Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πολιχνίτος έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σταμογιωργο ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι και στο 15' ο Μπαράκης έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τον Αστέρα, όμως ο Σταμογιώργος βρήκε τον τρόπο προς τα δίχτυα λίγο αργότερα ισοφαρίζοντας 2-2. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο Λιτσολάρι σημείωσε το 3-2 και ο Ζηρόπουλος στο 52' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγουτάρη έκανε το 4-2. Το μόνο που κατάφερε ο δεύτερος στη βαθμολογία Πολιχνίτος ήταν να μειώσει με τον Χριστινάκη στο 73' για το τελικό 4-3, ενώ ο Πορτογλής έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού αστόχησε στο 94' από το σημείο του πέναλτι με τον τερματοφύλακα Βόγλη να αποκρούει εντυπωσιακά.

Συνέχεια στις νίκες για τον Αλκιβιάδη με 3-0 απέναντι στον Ταξιάρχη. Στο δεκάλεπτο ο Σιμόνι πέτυχε το 1-0, ο Μαρίνος Ανήφορος στο 23' έκανε το 2-0 και ο Χατζηβαγιάννης στο 85' σκόραρε τρίτη φορά για τον Αλκιβιάδη.

Σπουδαία νίκη με 0-3  το πρωί για τον Αστέρα (Ορφέα) απέναντι στον Αίγειρο. Στο 28' ο Γκέκα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα κατά την επαναφορά μετά την απόκρουση του τερματοφύλακα και το 0-2 έγινε στο 77' από τον ίδιο παίκτη, ενώ το 0-3 διαμόρφωσε ο νεαρός Αλέξανδρος Λημνιός που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή. Στα θετικά του αγώνα η καλή παρουσία του τερματοφύλακα του Αστέρα στο ντεμπούτο του Έρι Κοπάτσι.

Νικητής έφυγε Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας από τον Παπάδο με 0-2. Το 0-1 ήρθε από τον Ζηρόπουλο και το 0-2 στο 93' από τον Ατζέμη.

Τέλος, στην Αγία Παρασκευή ο Όλυμπος στο 93' πήρε την νίκη κόντρα στην Προοδευτική η οποία "βράζει" για τις διαιτητικές αποφάσεις. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε παιχνίδι κέντρου χωρίς την μεγάλη φάση. Στο 49' ο Καραγιάννης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην "Προο", όμως στο 56' ο Torra απο τα 11 βήματα έφερε το ματς στα ίσια. Ακολούθησαν μεγάλες ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και ο Μιχάλης Τρεμούλας στο 93' με σουτ χάρισε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Αγιάσου. Να σημειωθεί ότι η Προοδευτική ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Καραγιάννη λίγο πριν το τέλος, ενώ διαμαρτύρεται έντονα για αρκετές ακόμα περιπτώσεις.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey