Δια πυρός και σιδήρου ο Αλκιβιάδης 0-1 τον Πολιχνίτο

20/02/2022 - 19:10 Τελευταία τροποποίηση στις 20/02/2022 - 20:06

Ένατη αγωνιστική ημέρα στην Β ΕΠΣΛ με τον Αλκιβιάδη στο ντέρμπι του 2ου ομίλου να παίρνει τη νίκη 0-1 κόντρα στον Πολιχνίτο. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, μεγάλη νίκη σημείωσε και ο Αίγειρος 0-1 τον Ατρόμητο όπως και ο Αρίων 1-2 τον Αστέρα Νίκης, ενώ Ταξιάρχης και Αστέρας(Ορφέας) αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Στον 1ο όμιλο, ο Ορφέας Άντισσας νίκησε εύκολα 6-2 τον Καραβαγγέλη, ο ΑΟ Βασιλικών έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 1-0 τον Μακαρέα, ενώ ο αγώνας Παπανικολής-Άναξος δεν διεξήχθη.

Το πρωί ο Αρίων Παλαιοκήπου νίκησε 1-2 τον Αστέρα Νίκης και έπιασε τον Πολιχνίτο στην δεύτερη θέση. Ο Σαμιακός έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όμως ο Τσαϊρης ισοφάρισε γρήγορα τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν το τρίποντο με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητράκα σε ανατροπή του Γιακαλή.

Στην δεύτερη πρωινή αναμέτρηση, ο Αίγειρος με γκολ του Μπάμπη Βαξεβάνη στο 65' πανηγύρισε μεγάλο διπλό κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας. 

Σε ένα κλειστό παιχνίδι με ένα γκολ του Χατζηβαγιάννη στο πρώτο ημίχρονο ο Αλκιβιάδης απέδρασε από το γήπεδο Αγιάσου κόντρα στον δεύτερο Πολιχνίτο, ο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 80ο λεπτό με τον Σταμογιώργο και τον Χιμεκλάρι να σημαδεύουν το δοκάρι.

Ισόπαλο έληξε το παιγνίδι στον Μανταμάδο ανάμεσα στον Ταξιάρχη και τον Αστέρα(Ορφέα). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 80' με τον Μπριλάκη, όμως ο Ταξιάρχης απάντησε άμεσα με τον Στρατή Δρακούλη, ενώ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σταμάτη.

Δεν έγινε ποτέ ο αγώνας στην Ερεσό αφού η ομάδα της Ανάξου δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο με τον διαιτητή να κλείνει το φύλλο αγώνα και τον Παπανικολή να παίρνει τους τρεις βαθμούς χωρίς να αγωνιστεί.

Η έκπληξη της αγωνιστικής ήρθε από τον ΑΟΒ ο οποίος υποχρέωσε τον Μακαρέα σε ήττα με 1-0. Ο Στρατής Πατσατζής επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει λάθος εκτίμηση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Στο 53' ο Μακαρέας εκτέλεσε πέναλτι με τον Βασίλη Τσακαρέλλο να μην μπορεί να νικήσει τον Αλεξίου ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του η οποία είχε και δύο δοκάρια. Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα η ΕΠΣΛ τίμησε τον Μακαρέα για την τήρηση του fairplay στον αγώνα με την ομάδα της Ανάξου.

Άνετη νίκη 6-2 για τον Ορφέα Άντισσας με αντίπαλο τον Καραβαγγέλη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Χασάπης που σημείωσε χατ-τρικ, δύο γκολ πέτυχε ο Τάσος Σάββας και ένα ο Λημναίος. Για τον Καραβαγγέλη είχε ισοφαρίσει προσωρινά 1-1 ο Αντώνης και είχε μειώσει 5-2 ο Τσαϊρης.

Τέλος, στον αγώνα που έκλεισε την 18η αγωνιστική στην Α ΕΠΣΛ, ο Όλυμπος πέρασε νικηφόρα 2-4 από τη Φίλια με αντίπαλο τον Ανδρονικά. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με το σουτ του Μάκη Σαμπάνη στο 11', όμως ο Ξυνός με πλασέ στο 16' έκανε το 1-1 και λίγο αργότερα ο Τσίγκας με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 59' ο Μάριος Βαλσάμης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα της Αγιάσου, ο Παπαγεωργίου με σουτ μείωσε 2-3 για τον Ανδρονικά, αλλά ο Συβρής στο 88' διαμόρφωσε το τελικό 2-4, ενώ για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Βαχαράκης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey