Πήρε το ντέρμπι ο Μακαρέας

06/03/2022 - 22:07 Τελευταία τροποποίηση στις 06/03/2022 - 22:49

Φωτογραφία από τον αγώνα Μακαρέας-Αχιλλέας

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική στην Β ΕΠΣΛ με νικητή στο ντέρμπι του 1ου ομίλου τον Μακαρέα 1-0 απέναντι στον Αχιλλέα. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Παπανικολής συνέτριψε 7-0 τον ΑΟΒ και ο Καραβαγγέλης νίκησε 0-4 την ομάδα της Ανάξου. Ο Αλκιβιάδης κέρδισε 1-0 τον Αρίωνα, ο Πολιχνίτος 3-0 τον Ταξιάρχη, ο Αίγειρος 4-3 τον Αστέρα Νίκης, ο Αστέρας(Ορφέας) 1-0 τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, ενώ για την Α ΕΠΣΛ ο Ανδρονικάς επιβλήθηκε 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο Ανεμώτιας.

Στο γκολ κρίθηκε το ντέρμπι του 1ου ομίλου στο γήπεδο Μεσοτόπου με νικητή τον Μακαρέα ο οποίος είναι μόνος πλέον στην δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος και δύναμη και στο 27' ο Ιντζιρτζής έκανε το 1-0 γκολ που έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα, ενώ στο 0-0 ο Αχιλλέας είχε δύο δοκάρια με τους Νάκε και Σούπουλη.

Ο Παπανικολής με συνοπτικές διαδικασίες καθάρισε τον ΑΟ Βασιλικών με τελικό σκορ 7-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Παπακώστας(2), Κοσμάς Χατζηδιαμαντής(2), Ρομέο Μπάνα και Ηλιόπουλος. Να σημειωθεί ότι ο παίκτης των γηπεδούχων Καβρουματζής αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας.

Πρώτη νίκη για τον Καραβαγγέλη 0-4 απέναντι στην ομάδα της Ανάξου. Το 0-1 έγινε στο 48' από τον Τσαϊρη, ο οποίος στο 67' διπλασίασε για την ομάδα του και ένα λεπτό μετά ο Κουλαμανδάς πέτυχε το 0-3. Ο Ανδριώτης στο 84' έκανε το τελικό 0-4.

Με ένα γκολ του Μαρίνου Ανήφορου στο 43' ο Αλκιβιάδης έκαμψε την αντίσταση του Αρίωνα Παλαιοκήπου διατηρώντας το απόλυτο. 

Ωραίο παιχνίδι έγινε ανάμεσα στον Αίγειρο και τον Αστέρας Νίκης με ανατροπές και νικήτρια την ομάδα των Μυστεγνών. Ο Λαγκόζι έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, ο Αγριτέλλης στο 20' έκανε το 1-1, όμως ο Καραγιάννης πριν το ημίχρονο έδωσε ξανά το προβάδισμα στον Αστέρα. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας, ο Πλιάκας έκανε το 2-2, ο Ράσκος έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα έως το τέλος, αφού με δύο γκολ των Πλιάκα ξανά και Βαξεβάνη ο Αίγειρος πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο Πολιχνίτος νίκησε άνετα τον Ταξιάρχη 3-0. Ο Σταμογιώργος στο 30' έκανε το 1-0, ο Λόκο στο 60' σημείωσε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων και ο Σταμογιώργος πάλι στο 83' έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Με ένα γκολ του Χρήστου Γραμματά στο 60' ο Αστέρας(Ορφέας) πήρε τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις για τις δύο ομάδες.

Στην μοναδική αναμέτρηση της Α ΕΠΣΛ που έκλεισε την 20η αγωνιστική, ο Ανδρονικάς πήρε σημαντικό τρίποντο 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο κλειδώνοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην κατηγορία. Ο Ναυπλιώτης στο δεκάλεπτο έκανε το 0-1 για την ομάδα της Ανεμώτιας, ωστόσο μέχρι το ημίχρονο ο Ανδρονικάς έβγαλε αντίδραση ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μάκη Σαμπάνη στο 32' και στο 43' ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε την ανατροπή 2-1. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Νικολέλλη και Βαχαράκη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey