"Κλείδωσε" τη συμμετοχή του στα playoffs ο Μακαρέας

19/03/2022 - 20:12 Τελευταία τροποποίηση στις 19/03/2022 - 20:47

Χωρίς εκπλήξεις κύλησε η 11η αγωνιστική στη Β ΕΠΣΛ με μεγάλο κερδισμένο τον Μακαρέα ο οποίος με τη νίκη του στην Άντισσα 0-2 κλείδωσε και μαθηματικά την συμμετοχή του στα playoffs. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αχιλλέας νίκησε εύκολα 0-8 τον ΑΟΒ, ο Ταξιάρχης ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας, ο Αλκιβιάδης νίκησε 1-4 τον Αίγειρο και ο Πολιχνίτος 0-3 τον Αρίωνα Παλαιοκήπου.

Φορτσάτος ο Πολιχνίτος πέρασε από τον Παπάδο με σκορ 0-3. Ο Σταμογιώργος στο 10λεπτο άνοιξε το σκορ για την φιλοξενούμενη ομάδα και ο Μαζέλι στο 54' και 78' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ενώ ο πρώτος είχε και ένα δοκάρι στον 45'.

Ο Αχιλλέας σαν σε προπόνηση νίκησε τον ΑΟ Βασιλικών στην Καλλονή 0-8. Το πρώτο μέρος ανήκει στους Νάκε και Ράμα Διαμαντή οι οποίοι σκόραραν από δύο γκολ, ενώ ο Νάκε είχε και δοκάρι στο 17ο λεπτό. Στην επανάληψη, τον πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε ο Σούπουλης ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα, το ένα μάλιστα με απ' ευθείας φάουλ και ένα γκολ πέτυχε ο Έντι.

Ακάθεκτος και με το απόλυτο συνεχίζει ο Αλκιβιάδης ο οποίος επιβλήθηκε 1-4 κόντρα στον Αίγειρο. Ο Σιμόνι και ο Παλαμίδας σημείωσαν τα δύο πρώτα τέρματα, με τον Κατζανό να μειώνει 1-2 πριν το ημίχρονο με πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ανήφορος και ο Κουρκουμέλλης διαμόρφωσαν το τελικό 1-4, ενώ ο Αλκιβιάδης είχε και ένα δοκάρι με τον Χατζηβαγιάννη.

Ισόπαλος 2-2 έληξε ο αγώνας στον Μανταμάδο ανάμεσα στον Ταξιάρχη και τον Ατρόμητο. Ο Στρατής Δρακούλης στο 23' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, όμως ο Παντζάρης σκόραρε στο 40' και στο 47' κάνοντας την ανατροπή για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού ο Σταμάτης ισοφάρισε από τα 11 μέτρα στο 65'.

Το πάλεψε ο Ορφέας Άντισσας αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μακαρέα ο οποίος με αυτή τη νίκη μπήκε στα μπαράζ ανόδου και μαθηματικά. Ο Ρουμελιώτης με σουτ στο 4ο λεπτό έκανε το 0-1 και ο Δημήτρης Ιντζιρτζής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 75' έκανε το τελικό 0-2.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey