Ζωντανός για τα play off o Αστέρας

02/04/2022 - 19:02 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2022 - 19:58

Ανατροπή στην ανατροπή στη Μόρια με τελικό νικητή τον Αστέρα(Ορφέα) ο οποίος παρέμεινε ζωντανός για τα play off. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 13ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΛ, Ταξιάρχης και Αστέρας Νίκης έμειναν στο 2-2, ο Αλκκιβιάδης νίκησε 7-0 τον Ατρόμητο, ο Αχιλλέας κέρδισε 2-5 την Άναξο και στο ντέρμπι κορυφής ο Μακαρέας υποχρέωσε στην πρώτη ήττα τον Παπανικολή με 2-0 περνώντας στην πρώτη θέση.

Καλύτερος ο Αστέρας(Ορφέας) με πρωτοβουλία κινήσεων και κατοχή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πολιχνίτου με 3-2 και να βρεθεί προσωρινά στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πινακα. Ο Γκέκα με απ' ευθείας φάουλ στο 17' έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 24' ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Πορτογλή, με τον διαιτητή να δείχνει την συνέχεια του παιχνιδιού προκαλώντας την έντονη διαμαρτυρία τους. Ο Πολιχνίτος μέχρι το ημίχρονο κατάφερε να ανατρέψει το σκορ, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 33' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φώτα έπειτα από ανατροπή του Σταμογιώργου από τον τερματοφύλακα Μήλιο, ενώ στο 44' ο Φώτας ξανά με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Καστανάκη πέτυχε το 1-2.

Στο 49' ο Καββαδάς με ωραίο σουτ έκανε το 2-2 και στο 81' ο νεαρός Αλέξανδρος Λημναίος από πλάγια θέση χάρισε την σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Ο Αστέρας την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, ενώ μεσοβδόμαδα ορίστηκε και η εξ'αναβολής αναμέτρηση με τον Αλκιβιάδη. Βέβαια το αυριανό αποτέλεσμα του Αίγειρου με τον Αρίωνα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τρίτη θέση.

Ο Αλκιβιάδης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας παίρνοντας άλλη μια ευρεία νίκη με 7-0. Το ημίχρονο έληξε 3-0 με γκολ που σημείωσαν οι Ανήφορος (2) και Μιχαλακέλλης. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι σημείωσαν ακόμα τέσσερα τέρματα με τον Χατζηβαγιάνη σο 50' τον Λαμπούκα στο 66' με πέναλτι και τον Σιμόνι στο 84' και 90'.

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας στον Μανταμάδο ανάμεσα στον Ταξιάρχη και τον Αστέρα Νίκης. Ο Ταξιάρχης προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με σκορερ τον τερματοφύλακα Χειλέ ο οποίος με απ' ευθείας βολέ και μετά από τον κακό υπολογισμού του αντίπαλου τερματοφύλακα έκανε το 1-0. Στο 22' με ωραίο διαγώνιο σουτ ο Ζηρόπουλος έκανε το 1-1 με την μπάλα να χτυπάει πρώτα στο δοκάρι και στο 33' ο ίδιος παίκτης έκανε την ανατροπή 1-2 για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχασαν τον Κάσσο με αναγκαστική αλλαγή την θέση του οποίου πήρε ο Πατσατζής. Ο Ταξιάρχης δεν το έβαλε κάτω και με τον Άγγελο Χατζηδημητρίου στο 70ο λεπτό βρήκε την ισοφάριση 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Νίκη που τον ανέβασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 1ο όμιλο σημείωσε ο Μακαρέας απέναντι στον Παπανικολή. Με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος από τον Γιώργο Χυδεριώτη στο 15' και τον Κώστα Μέστρο στο 38' η ομάδα της Άγρας πήρε προβάδισμα νίκης το οποίο διατήρησε έως το τέλος παρά τις ευκαιρίες των φιλοξενούμενων. Ο Παπανικολής είχε ένα δοκάρι με τον Χατζηδιαμαντή στο 25.

Εύκολη νίκη και για τον Αχιλλέα 2-5 απέναντι στην ομάδα της Ανάξου. Ο Νάκε στο 14' έκανε το 0-1, ο Σούπουλης διπλασίασε στο 27' και Μαζάρι δύο λεπτά αργότερα έκανε το 0-3. Ο Δουβαλέτας στο 49' πέτυχε το 0-4, ο Χαλκιώτης στο 56' και 66' σκόραρε αντίστοιχα μειώνοντας 2-4, με τον Νάκε πάλι στο 77' να σημειώνει το τελικό 2-5.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey