Πρώτη απώλεια για τον Αλκιβιάδη, το προβάδισμα ο Αστέρας

06/04/2022 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 06/04/2022 - 20:09

Τον βαθμό της ισοπαλίας ο οποίος μπορεί να αποδειχθεί "χρυσός", κατάφερε να αποσπάσει ο Αστέρας(Ορφέας) από τον Αλκιβιάδη κάνοντας το come back από το 0-3 στο τελικό 3-3.

Στην εξ'αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνστικής της Β ΕΠΣΛ, ο πρωτοπόρος Αλκιβιάδης μέτρησε την πρώτη απώλεια βαθμών κόντρα στον Αστέρα(Ορφέα), παρότι φάνηκε ότι καθάρισε τον αγώνα με σκορ ημιχρόνου 0-3. Ο Σιμόνι στο 9ο λεπτό με σουτ έκανε το 0-1, ο Χατζηβαγιάνης στο 27' πέτυχε το δεύτερο τέρμα για τον "Αλκι" και ο Σιμόνι ξανά στο 41' έκανε το 0-3. 

Ο Γκέκα με κεφαλιά στο 56' μείωσε 1-3 και τρία λεπτά αργότερα με απ'ευθείας φάουλ μείωσε 2-3 βάζοντας ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, η οποία κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 96' με τον Αλέξανδρο Λημναίο.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω των αποβολών του Λαμπούκα για τον Αλκιβιάδη και του Κουτσέλλη για τον Αστέρα, ενώ έγινε και προσωρινή διακοπή καθώς υπήρξε ένταση.

Ο Αστέρας(Ορφέας) με τον βαθμό που πήρε έφτασε τους 20 προσπερνώντας τον Αρίωνα και πλέον έχει το προβάδισμα για την είσοδο στα playoff στην μεταξύ τους αναμέτρηση το Σάββατο, αφού θα παίξει για δύο αποτελέσματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey