Στα play off ο Αστέρας

09/04/2022 - 19:04 Τελευταία τροποποίηση στις 09/04/2022 - 19:23

Ο Αστέρας είναι η ομάδα που πήρε το τρίτο εισιτήριο για τα play off καθώς επικράτησε 0-2 απέναντι στον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής, ο Ταξιάρχης νίκησε με το ευρύ 5-1 τον Αίγειρο, ο Πολιχνίτος 0-1 τον Ατρόμητο, ο Ορφέας Άντισσας 2-0 την Άναξο, ενώ 1-1 ισόπαλοι ήρθαν ο Αχιλλέας με τον Παπανικολή.

Το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής βάφτηκε στα χρώματα του Αστέρα(Ορφέα) ο οποίος σφράγισε με νίκη την είσοδο του στα μπαράζ ανόδου για την Α ΕΠΣΛ. Στο 58' ο Αλέξανδρος Λημναίος έκανε το 0-1 και στο 79' ο Κουρούνης με πέναλτι έπειτα από ανατροπή του Αγά στον Γκέκα σημείωσε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καμάτσος και ο Αγάς.

Με σκορερ τον Σταμογιώργο στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πολιχνίτος απέδρασε από τη Μόρια κερδίζοντας 0-1 τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας ο οποίος τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής με απ'ευθείας κόκκινη του Κουζινόγλου.

Καταιγιστικός ο Ταξιάρχης στο φινάλε του πρωταθλήματος φιλοδώρησε με πέντε γκολ τον Αίγειρο. Ο Χατζηδημητρίου στο 9' έκανε το 1-0, ο Πλιάκας στο 25' ισοφάρισε 1-1, όμως ο Ευθυμιόπουλος στο 40' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Μανταμάδου. Στην επανάληψη, με δύο γκολ του Τριανταφύλλου ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1 και ο Χατζηδημητρίου ξανά στο 71' διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για το Ταξιάρχη ο οποίος μετρούσε πέντε ισοπαλίες.

Με σκορ 2-0 έκλεισε τη χρονιά ο Ορφέας Άντισσας κόντρα στην Άναξό. Τα γκολ της νίκης πέτυχε ο Τάσος Σάββας στο 80' και 90' αντίστοιχα.

Στο 1-1 έμειναν Αχιλλέας και Παπανικολής στο γήπεδο της Πέτρας. Ο Σούπουλης στο 10' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο μισάωρο ο Χατζηδιαμαντής με απ' ευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-1.

Αύριο στις 11:30, ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με τις αναμετρήσεις Καραβαγγέλης-Μακαρέας και Αστέρας Νίκης-Αλκιβιάδης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey