Αρκετές διακρίσεις στη Χίο για τη Λ.Α.Μ!

11/11/2015 - 21:24

Στο γετονικό νησί της Χίου βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οδηγοί και φίλοι των τεσσάρων τροχών από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Μυτιλήνης, προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα Drift / Drag / GP, που διοργάνωσε το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστών Χίου.

Πολλά τα αυτοκίνητα που ταξίδεψαν από τη Μυτιλήνη και αρκετές διακρίσεις σε έναν αγώνα που τα είχε όλα. Οι οδηγοί από τη Λέσβο επέστρεψαν με αρκετά κύπελλα, δίνοντας για ακόμα μία φορά το παρόν σε αγώνες μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Αιγαίο και παράλληλα τον καλύτερό τους εαυτό, εντός και εκτός πίστας.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στα βαθμολογημένα την πρωτιά κατέκτησε ο Σπύρος Κασσουδάκης και τον ακολούθησαν στην κατάταξη οι Μάρκος Σπανογιάνης, Νίκος Μπαξεβάνης, Λευτέρης Μηλιώτης, Νίκος Κουκουτσής, Θεόδωρος Γεομέλος, Ευστράτιος Φώτογλου, Γιώργος Χίου, Βαγγέλης Μιχαλιάδης, Γιώργος Παπανελόπουλος και Ξένος Αξιώτης.

Στην κατηγορία 1600, πρώτος αναδείχθηκε ο Καραπιπέρης με Peugeot, με τους Γιαννόγλου (Honda), Κουτσοβασίλο (Honda) και Τρύπατζη (Toyota) να ακολουθούν στην κατάταξη.

Στην κατηγορία 4x4, πρώτος ήταν ο Καρατζάς με EVO, με τους Κάβουρα (EVO), Σπανό (Toyota) και Αμπουλό (EVO) να κατατάγονται πίσω του.

Στην κατηγορία OPEN, στην κορυφή αναδείχθηκε ο Γ. Παπουτσής (Ε46), με τους Τρύπατζη (Golf), Μέτση (Ε46), Φ. Παπουτσή (Ε46), Ρεζνίκο (SX200), Φώτογλου (Ε30), Κούργια (DS3), Χίου (Ε30) και Κουκουτσή να συμπληρώνουν κατά σειρά την κατάταξη.

Στην κατηγορία 2000, πρώτος ήταν ο Κουκάρας (RX8), δεύτερος ο Κουλανδρής (Saxo) και τρίτος ο Κομνηνός (Peugeot).

Τέλος, στην κατηγορία 1300, την πρώτη θέση πήρε ο Πέππας (Swift) και στη δεύτερη βρέθηκε ο Φιλιππής (Toyota).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey