Συνάντηση του Πο. Συ. Λέσβου με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Σωκράτη Γιακουμή

24/02/2024 - 19:17

Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 23/2/2024 ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης, κος Σωκράτης Γιακουμής.

Πολύ θετικός ο κύριος Γιακουμής, σε όλα τα αιτήματα του Πο. Συ. Λέσβου, σε θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, τα νέα παιδιά και την ομάδα του συλλόγου. Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης ετοιμάζει σχέδιο δράσης για τον αθλητισμό σε όλες του τις μορφές. Σ' αυτό το σχέδιο προβλέπεται να γίνει ισότιμη κατανομή κεφαλαίων σε έργα υποδομής και χώρους άθλησης για κάθε σπορ, σε όλα τα εγγεγραμμένα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σωματεία.

Ο αντιδήμαρχος είναι υπέρ των δράσεων που έχουν στόχο τις μικρές ηλικίες, δράσεις που ο Πο. Συ. Λέσβου πραγματοποιεί πολλές φορές το χρόνο. Τέλος, ζήτησε τις προτάσεις του Συλλόγου για αθλητικές ποδηλατικές εγκαταστάσεις τις οποίες και θα παρουσιάσουμε σε επόμενη συνάντησή μας. Με αυτό το θετικό κλίμα, ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Σωκράτη Γιακουμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey