Δυναμικό ξεκίνημα με πεντάρα για το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης

03/04/2024 - 12:54 Τελευταία τροποποίηση στις 03/04/2024 - 13:23

Δυναμικό ξεκίνημα για τις ποδοσφαιρίστριες του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης οι οποίες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στo 4ο ΓΕΛ Ρόδου, πανηγυρίζοντας ευρεία νίκη 5-0.

Στον πρώτο τους φετινό αγώνα στη Β φάση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου κοριτσιών, οι αθλήτριες του Δημήτρη Πολυζώνη μπήκαν πολύ δυνατά στο γήπεδο, βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο μέρος, αφού προηγήθηκαν 4-0. Από τις κορυφαίες του γηπέδου η Αρμάντα Ντέντια που σημείωσε χατ-τρικ αλλά και η Φωτεινή Θυμέλλη με πολλές χαμένες κλασσικές ευκαιρίες. Επόμενος αντίπαλος το Κολλέγιο Ψυχικού, με την αναμέτρηση να διεξάγεται αύριο Πέμπτη 4/4 στις 9:30 το πρωί στο ΔΑΚ Κορυδαλλού. 

2o-epal-mytilinis-4o-gel-rodou.jpg (770×430)

Η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε το προβάδισμα μόλις στο 5ο λεπτό με δυνατό σουτ της Αρμάντα Ντέντια. Πέντε λεπτά αργότερα η Κατερίνα Παπαγιάννη με ατομική ενέργεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας της. Το 3-0 έγινε στο 20ο λεπτό με σκορερ την Πεσιάνι Ντέντια μετά από ασίστ της Αρμάντα Ντέντια. Το τέταρτο γκολ του 2ου ΕΠΑΛ πέτυχε ξανά η Αρμάντα Ντέντια στο 40', με εξαιρετική ενέργεια που ξεκίνησε από το κέντρο του γηπέδου, όπως και το τελικό 5-0 στο 60' μετά από άψογο συνδυασμό με τη Θυμέλλη.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Λέσβου που κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη της νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα και ταυτόχρονα την πρόκριση στην τελική οκτάδα. Η νίκη της Μυτιληνιάς ομάδας βέβαια αποκτά μεγαλύτερη σημασία κάτω από τις συνθήκες από τις οποίες ήρθε, αφού η αποστολή έφτασε στον Πειραιά μια ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ και ο αυριανός αγώνας πάλι έχει οριστεί πρωινή ώρα, κάτι το οποίο δεν βοηθάει σίγουρα τις νησιωτικές ομάδες και ίσως θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός από το Υπουργείο Παιδείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey