Τα πήγε περίφημα η Τσεσμετζή

05/08/2015 - 11:24

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαριάνθη Τσεζμετζή, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου, στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθηνά.

Η Μυτιληνιά αθλήτρια κατάφερε να περάσει από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης. Εκεί, αντιμετωπίζοντας την Παναγιώτα Σκανδάλη από τα Ιωάννινα, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και πήρε την πρόκριση στις 32 καλύτερες αθλήτριες. Στην προσπάθεια της να περάσει και στις "16", αποκλείστηκε από την Ιωάννα Τσιάρα, αθλήτρια του Ο.Α. Πετρούπολης και Νο6 του ταμπλό, με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Η συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και η νίκη της στη φάση των "64" εξασφάλισε αρκετούς βαθμούς για την Τσεσμετζή, που θα της επιτρέψουν να βελτιώσει σημαντικά τη θέση της στην εγχώρια κατάταξη.

Σε ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, ο προπονητής της Δημήτρης Τσακίρης, οι συναθλητές της από την αγωνιστική ομάδα του Ομίλου, αλλά και οι γονείς της, συγχαίρουν την Μαριάνθη Τσεσμετζή για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξε, ευχόμενοι μεγαλύτερες διακρίσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey