Ασημένιο ο Σαραντίνος, τετράδα η Τσεσμετζή!

06/10/2015 - 12:58

Με τρεις αθλητές της αγωνιστικής του ομάδας συμμετείχε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου στο 3ο Ενωσιακό Τουρνουά Τένις, που πραγματοποιήθηκε στο Χαϊδάρι το Σαββατοκύριακο.

Ο Στρατής Σαραντινος κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια, γνωρίζοντας την ήττα από τον αθλητή του Περιστεριού Φ. Ζαχιώτη, μετά από έναν αγώνα που διήρκεσε τρεις ώρες, με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 6-1).

Στα ημιτελικά έφτασε η Μαριάνθη Τσεσμετζή, εκεί όπου τη σταμάτησε η Αναστασία Αλφάντη, αθλήτρια του Ομίλου της Πετρούπολης, υστέρα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε με 2-1 σετ (2-6, 7-5, 6-1).

Τέλος, ο Παντελής Γανωσης, παίζοντας με αρκετό πείσμα, επικράτησε αρχικά του Αθανάσιου Καρδαμανιδη (ΟΑ Χαϊδαρίου) σε έναν αγώνα που κράτησε τρεις ολόκληρες ώρες, άλλα εν συνεχεία ηττήθηκε δύσκολα από τον Ιωάννη Μπελτζενίτη, που ήταν το Νο1 του κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΑ Λέσβου και ο προπονητής τους Δημήτρης Τσακίρης συγχαίρουν τους τρεις αθλητές, διότι υπερέβησαν εαυτούς, παίζοντας με πάθος και δύναμη, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι μπορούν να παρακάμψουν τα όποια προβλήματα δημιουργεί η απόσταση από την ενδοχώρα, φέρνοντας επιτυχίες και διακρίσεις στη Λέσβο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey