Δεν τα κατάφερε ο ΝΟΜ

05/08/2015 - 11:36

Παρά τις πολύ καλές του εμφανίσεις μέχρι σήμερα, ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στην τελική φάση για την άνοδο στη Β' Εθνική του πόλο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προνομιούχων εισιτηρίων.

Η διοργάνωση έγινε στην Αθήνα και ο ΝΟΜ είχε να αντιμετωπίσει τέσσερις ακόμα αξιόλογυς συλλόγους για δύο θέσεις. Στο πρώτο ματς, η ομάδα της Λέσβου ηττήθηκε από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου με 7-10, ενώ στη συνέχεια έχασε και από τον ΠΕΚΕ Βροντάδου με 6-9. Έτσι, η αναμέτρηση με τον Άρη Νίκαιας απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό 5-11 εις βάρος του ΝΟΜ, τον έφερε στην τελευταία θέση του ειδικού πίνακα. Από τον όμιλο προκρίθηκαν ο ΠΕΚΕ Βροντάδου και ο Τρίτωνας Αμαρουσίου, ενώ από τον άλλο όμιλο ξεχώρισαν η Τρίαινα Βούλας και τα Δελφίνια Μεταμόρφωσης.

Αναμφίβολα, η άνοδος του ΠΕΚΕΒ από τη Χίο αποτελεί μεγάλη επιτυχία, αφού το γειτονικό νησί θα έχει πλέον και δεύτερο εκπρόσωπο στις μεγάλες κατηγορίες, μετά το ΝΟΧ στην Α1. Για το ΝΟΜ, η έλλειψη κολυμβητηρίου αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα για την εξασφάλιση της ανόδου, ωστόσο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και το τεχνικό τιμ για την αξιόλογη προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey