Έρχεται ο κεντρικός ΣΕΓΑΣ για τους Αιγαιοπελαγίτικους

11/02/2015 - 15:13

Στη Μυτιλήνη είναι προγραμματισμένο να βρεθεί αντιπροσωπεία του κεντρικού ΣΕΓΑΣ, ώστε να συζητήσει με το Δήμο Λέσβου εν όψει των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων στίβου, αλλά και να επιθεωρήσει το Στάδιο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να έρθουν στη Λέσβο ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεόδωρος Βώσης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Μάρκος Καλούδης, προκειμένου να εξετάσουν τις ιδιαίτερες παραμέτρους που έχουν προκύψει ως προς τη διοργάνωση των αγώνων. Είναι εξάλλου ευρέως γνωστό, πως υπάρχουν φθορές στο ταρτάν του "Κ. Κεντέρης", για τις οποίες η δημοτική αρχή έχει δεσμευθεί ως προς την αποκατάστασή τους, ζήτημα που αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα εκ των πιο σημαντικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL", από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ διαρέεται πως επιθυμία της ομοσπονδίας είναι οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες να αποκτήσουν από φέτος μεγαλύτερη αγωνιστική αξία για τους αθλητές, σκοπεύοντας να ζητήσει να πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαΐου, παράλληλα με το διασυλλόγιο πρωτάθλημα, αντί για τα τέλη του φθινοπώρου όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια. Πρόθεση, με την οποία πάντως πολύ δύσκολα θα συμφωνήσει ο Δήμος Λέσβου, βάσει των δεδομένων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, με το σκεπτικό πως οι ημερομηνίες είναι πολύ κοντά και δεν υπάρχουν τα απαραίτητα χρονικά περιθώρια ελιγμού λόγω κυρώς γραφειοκρατικών διαιδκασιών.

Βέβαια, θα πρέπει κάποια στιγμή και η δημοτική αρχή να θέσει σε προτεραιότητα το σημαντικό ζήτημα της ανακατασκευής του ταρτάν τόσο στο Στάδιο του Λεκανοπεδίου, όσο και τον "Ταρλά", ώστε όχι μόνο να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες, όποτε τελικώς αποφασιστεί, αλλά κυρίως να εξυπηρετηθούν οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές και εν γένει οι σύλλογοι του κλασικού αθλητισμού στο νησί μας. Είναι άδικο, ενώ κάθε χρόνο σημειώνονται τόσες πολλές και σημαντικές επιτυχίες αθλητών μας σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις του στίβου, εδώ και ενάμισι χρόνο να αναγκάζονται να "ζητιανεύουν" για τα αυτονόητα, σε Μυτιλήνη και Καλλονή, μην έχοντας τη δυνατότητα να προετοιμαστούν κατάλληλα ούτε στον "Ταρλά", αλλά ούτε και στο "Κ. Κεντέρης".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey