Επέστρεψε δυναμικά η Κεραμιδά!

07/07/2016 - 12:21

Μια ευχάριστη είδηση προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες, αναφορικά με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Γρηγορίας Κεραμιδά! Η Καλλονιάτισσα σπρίντερ, που έμεινε αναγκαστικά για δύο χρόνια εκτός αγώνων λόγω τιμωρίας από την IAAF, εξέτισε την ποινή της -η οποία έληξε στις 27 Ιουνίου- και έπιασε αμέσως... δουλειά, κάνοντας μάλιστα δυναμική επανεμφάνιση στους στίβους.

Η χάλκινη Μεσογειονίκης με τη σκυτάλη το 2013, με χρυσά και ασημένια μετάλλια στο Βαλκανικό και εκπροσώπηση στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επανήλθε δυναμικά στο προσκήνιο, συμμετέχοντας σε διεθνές μίτινγκ στίβου στο Βέλγιο. Η Κεραμιδά έτρεξε στα 200μ και όχι μόνο κέρδισε την πρωτιά, αλλά πέτυχε και χρόνο 23.51, που αποτελεί και ρεκόρ αγώνων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η πρωταθλήτριά μας άφησε στη 2η θέση την Φατουμάτα Ντοπ από τη Σενεγάλη (24.47) και στην 3η θέση τη Βελγίδα Ζιστέν Γκριλιέ (24.64).

Το αξιοσημείωτο είναι πως δύο χρόνια μετά από την κορύφωση της καριέρας της, η Γρηγορία Κεραμιδά επανέρχεται με τον πιο εμφατικό τρόπο στα στιβικά δρώμενα. Το 23.51 είναι μια αρκετά καλή επίδοση και μάλιστα απέχει πολύ λίγο από το ατομικό της ρεκόρ (23.27), που είχε σημειώσει στα "Παπαφλέσσεια" το 2014.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey