Στον Ολυμπιακό ο Χατζίου!

24/10/2018 - 13:19 Τελευταία τροποποίηση στις 24/10/2018 - 16:58

Σπουδαία μεταγραφή για τον Πέτρο Χατζίου, που θα φορά φέτος τα χρώματα του Ολυμπιακού στην αγωνιστική σεζόν του στίβου. Ο Μυτιληνιός άλτης του επί κοντώ, που τα τελευταία χρόνια ζει και προπονείται στην Αθήνα, συμφώνησε να ενταχθεί στην ομάδα του Πειραιά, η οποία κατά το 2018 βρέθηκε στη 17η θέση της αξιολόγησης σωματείων του ΣΕΓΑΣ.

Ο Χατζίου γίνεται έτσι ο τέταρτος αθλητής από τη Λέσβο που θα εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό στο στίβο, μετά τον Κώστα Κεντέρη, την Αγγελική Τσιολακούδη και τον Μιχάλη Πάστο. Ο πρώην -πλέον- αθλητής της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, με την οποία και υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη Κοντού πανηγύρισε πολλά μετάλλια και υψηλές διακρίσεις, προπονείται από τότε που μετακόμισε στην Πρωτεύουσα με τον Μανόλη Καραγιάννη. Ο Λέσβιος επικοντιστής έχει ατομικό ρεκόρ 5,30μ στον κλειστό και 5,25μ στον ανοικτό στίβο.

Η συνεργασία τους συνεχίζεται και ο Πέτρος δηλώνει ανυπόμονος στο «SL» για την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Σαφέστατα, είναι και χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει και για την Αθλοκίνηση Μυτιλήνης: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που έκλεισα συμφωνία στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Έτσι, με νέα κίνητρα και νέους στόχους, ανυπομονώ να ξεκινήσω τη νέα αγωνιστική σεζόν. Θα συνεχίσω τη συνεργασία με τον προπονητή μου, Μανόλη Καραγιάννη, τον οποίο ευχαριστώ πάρα πολύ, όπως και τον Γιώργο Πασχαλίδη και το Μοντέλο Try-Anthropo-Type - Paschalidis. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο της Λέσβου, που δείχνει ενδιαφέρον για την προσπάθεια μου. Άφησα για το τέλος την οικογένεια της Αθλοκίνησης Μυτιλήνης, τους ανθρώπους της οποίας ευχαριστώ από καρδιάς που με στήριξαν με κάθε τρόπο και ήταν πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey