Ρεκόρ και 5η θέση για την Παπάζογλου στο ύψος!

22/06/2019 - 19:07 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2019 - 22:24

Τεράστια επιτυχία από την Παρασκευή Παπάζογλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων της Κατερίνης, με έναν καταπληκτικό αγώνα στο άλμα εις ύψος, ένα αγώνισμα στο οποίο η Λέσβος δεν είχε παράδοση τα τελευταία χρόνια.

Η αθλήτρια της Ολυμπιάδας Μήθυμνας, που προπονείται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζορμπά, πέρασε με επιτυχία το 1,60μ τόσο στον προκριματικό όσο και στον τελικό. Η Παπάζογλου το απόγευμα μάλιστα, στον τελικό του αγωνίσματος, κατόρθωσε να περάσει με την πρώτη της προσπάθεια όλα της τα άλματα και μάλιστα λίγο έλειψε να περάσει και το 1,65μ έχοντας πολύ καλά άλματα και σε αυτό το ύψος.

Τελικώς, η Παρασκευή Παπάζογλου κατέκτησε την 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας νεανίδων, μια διάκριση που μοιάζει με άθλο αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μόλις 17 ετών και αγωνίζεται τυπικά ως κορασίδα, σε πολύ αντίξοες καθημερινές συνθήκες προπόνησης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επίδοση 1,60μ αποτελεί ατομικό ρεκόρ για την Παπάζογλου, απέχοντας μόλις 1 εκατοστό από το παλλεσβιακό ρεκόρ της Μαρίνας Δημοπούλου (1,61μ), αθλήτριας επίσης της Ολυμπιάδας Μήθυμνας, το οποίο κρατά από το μακρινό 2007!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey