Άτυχες Τζινιέρη και Τσαλαβούτη, προφυλάχθηκε ο Τζιμής

22/06/2019 - 21:03 Τελευταία τροποποίηση στις 22/06/2019 - 21:05

Δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν τα πράγματα για την Κατερίνα Τζινιέρη και την Παναγιώτα Τσαλαβούτη στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων - νεανίδων της Κατερίνης.

Η Τζινιέρη, αν και προκρίθηκε με την 6η καλύτερη επίδοση στον τελικό των 100μ, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την απογευματινή κούρσα μετά τα πρώτα 50 μέτρα, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Η πρωταθλήτρια του Αρισβαίου Καλλονής ταλαιπωρείται από μία θλάση και δυστυχώς η κατάσταση της επιδεινώθηκε σήμερα, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ και από την αυριανή συμμετοχή της στα 200μ.

Η Τσαλαβούτη από την άλλη πλευρά ταξίδεψε στην Κατερίνη με στόχο να αγωνιστεί στα 400μ και στα 400μ με εμπόδια, αλλά αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και έτσι δεν έλαβε μέρος σήμερα στα 400μ.

Και ο Στρατος Τζιμής όμως του Αρισβαίου, που επίσης προπονείται με τον Παναγιώτη Ψούχλο, παρότι είχε κερδίσει το πρωί την πρόκρισή του στον τελικό των 400μ εφήβων, δεν προσήλθε στην εκκίνηση προκειμένου να προφυλαχτεί ενόψει της αυριανής συμμετοχής του στα 400μ με εμπόδια, που είναι το κύριο αγώνισμά του.

Το «SL» εύχεται περαστικά στην Κατερίνα Τζινιέρη, που έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατή και θα επιστρέψει ακόμα δυνατότερη στις επόμενες διοργανώσεις. Ευχή μας να αγωνιστούν αύριο και οι Τσαλαβούτη - Τζιμής, δίχως κανένα πρόβλημα στα δικά τους αγωνίσματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey