Στα Χανιά ο Μανούσος για Πλατανιά!

08/06/2016 - 14:45 Τελευταία τροποποίηση στις 08/06/2016 - 16:03

Ο Γιώργος Μανούσος είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με τις πληροφορίες του "SL" να αναφέρουν πως βρίσκεται ήδη στα Χανιά για να υπογράψει στον Πλατανιά!

Ο Μυτιληνιός επιθετικός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ευχαριστώντας τους για την πενταετή συνεργασία τους στην ομάδα της Καλλονής, επισημαίνοντας παράλληλα πως στη διάρκεια αυτών των χρόνων έζησε απίστευτες στιγμές με το σύλλογο που θα τις θυμάται για πάντα.

Ο Πλατανιάς είναι όπως όλα δείχνουν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, αφού οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση και επίσημα της συνεργασίας τους. Για τον Γιώργο Παράσχο, ο Μανούσος αποτέλεσε εξαρχής τον διακαή πόθο του για την επίθεση του Πλατανιά, ωστόσο αρχικά υπήρχε διαφορά στο οικονομικό μεταξύ των δύο πλευρών. Από τη στιγμή όμως που οι Κρητικοί ανέβασαν την προσφορά τους στις 90.000€, τα πάντα έγιναν πιο εύκολα ως προς την τελική απόφαση του παίκτη.

Τον Μανούσο είχε στο στόχαστρό της και η κυπριακή Ομόνοια, ωστόσο από τη στιγμή που ο Μυτιληνιός επιθετικός μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τα Χανιά, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου η τυπική ανακοίνωση της απόκτησής του από τον Πλατανιά. 

Σημείωση | Η φωτογραφία μόνο τυχαία δεν είναι, με τον Γιώργο Μανούσο αρχηγό της ΑΕΛΚ σε ματς Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πιερικό, στη φυσική έδρα της ομάδας στο Στάδιο "Κ. Κεντέρης" της Καλλονής, κρατώντας στην αγκαλιά το βαφτιστήρι του και από το χέρι τον μικρό Γιάννη, με καταγωγή από την Κρήτη και συγκεκριμένα από τα Χανιά, όπου γεννήθηκε η μητέρα του. Εκεί που θα αγωνίζεται πλέον ο Μυτιληνιός επιθετικός...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey