Τρένο ο Απόλλων Δαφίων!

30/11/2015 - 15:16

Απόλυτο αφεντικό της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣΛ ο Απόλλωνας Δαφίων, επικράτησε και του Ορφέα Κεραμειών με 5-2, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους, ο Βασίλης Καραμήτρος, που σημείωσε και τα πέντε γκολ της ομάδας του (!), κάνοντας αίσθηση! Ενδιάμεσα ο Ορφέας μείωσε με τους Τσεκούρα και Παρίκο, όμως έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σαβέλλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Καραμήτρος είχε και δοκάρι.

Αντίστοιχα, εύκολο απόγευμα είχε και ο ΑΟ Βασιλικών, που συνέτριψε με 5-2 τον Αρίωνα Παλαιοκήπου. Το σκορ άνοιξε ο Μαζέμπι και ακολούθησε το 2-0 από τον Π. Αλεξίου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Λούπο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως τα Βασιλικά σκόραραν ξανά με τον Αντωνέλλη 3-1, τον Μπατζάκα και τον Μπαμπάι, φτάνοντας στο 5-1! Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Δημητράκας. Παράπονα από τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, τόσο στο δεύτερο όσο και στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων, με τον διαιτητή Βουλγαρέλλη να ακυρώνει γκολ του Κοντάκα. Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας του Παλαιόκηπου έχουν... προηγούμενα με τον συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος είχε σφυρίξει μια ακόμα βαριά φετινή ήττα της ομάδας τους, στο ματς με τον Απόλλωνα Δαφίων (3-0).

Σκληρό σε πολλές περιπτώσεις το παιχνίδι στα Παράκοιλα, με τον Ανδρονικά να κερδίζει με 2-0 τον Έφηβο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στην εκπνοή του ημιχρόνου, όταν ο Λαμπράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εκτέλεση φάουλ. Το 2-0 έκανε ο Όθωνας με κεφαλιά στο 77ο λεπτό. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα ο Χρήστος Κουτλής για τον Ανδρονικά, για χτύπημα εκτός φάσης στον τεμρατοφύλακα της ομάδας των Παμφίλων.

Τέλος στη Στύψη, Γερμανός Καραβαγγέλης και Ειρήνη Νέων Κυδωνιών κλήθηκαν να αγωνιστούν μέσα σε ένα βούρκο κυριολεκτικά, με τον διαιτητή Πούλο να θεωρεί πως ήταν εφικτό να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας κάτω από αυτές τις συνθήκες Μόλις μια αναγκαία 10λεπτη διακοπή, λόγω των κεραυνών και της χαλαζόπτωσης, σημειώθηκε στο ματς αν και ο κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών εγκυμονούσε ανά πάσα στιγμή. Η Ειρήνη προηγήθηκε με γκολ του Παπαπορφυρίου, όμως οι Στυψιανοί ισοφάρισαν με τον Πετριώτη. Στη φάση αυτή υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους, αφού ο βοηθός σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, όμως ο διαιτητής Πούλος πήρε τη φάση επάνω του. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ειρήνη έμεινε στα... αποδυτήρια. Ο Γερμανός Καραβαγγέλης σκόραρε με τους Πετριώτη, Σαμαρά και με αυτογκόλ του Μακαρώνη, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν, ο Μακαρώνης πήρε το... αίμα του πίσω, μειώνοντας σε 4-2, όμως αστόχησε αργότερα σε πέναλτι, ενώ ο ΜΑρμαλέκας σημάδεψε το δοκάρι. Τελικά ο Παπαχαρίσης μείωσε ακόμα περισσότερο σε 4-3, αλλά μέχρι εκεί. Αποβλήθηκε από το ματς ο Γονιδέλλης, για εξύβριση του διαιτητή, καθώς γινόταν αλλαγή...

Δείτε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Γ' Κατηγορίας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey