Κακή εμφάνιση και νέα ήττα για την Άθληση

03/03/2024 - 22:11 Τελευταία τροποποίηση στις 03/03/2024 - 22:26

Κακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα της Άθλησης απέναντι στη Γλυφάδα και δικαίως ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Η ομάδα της Λέσβου έδειξε κακό πρόσωπο, χωρίς να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Μόνο στο δεύτερο σετ είχε καλύτερο ρυθμό, όμως δέχτηκε ξανά πίεση από το σέρβις τους αντιπάλου. Παρόλο το αρνητικό αποτέλεσμα, οι ελπίδες της ομάδας παραμένουν ζωντανές, αφού όλα θα κριθούν στα δυο επόμενα παιχνίδια με την Ολυμπιάδα Πατρών εντός και εκτός με την Πετρούπολη, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Κερατέα.

Αν μη τι άλλο το πρωτάθλημα εξελίσσεται με πολύ αγωνία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ευχή όλων να έχει ευτυχή κατάληξη η φετινή προσπάθεια της ομάδας του νησιού μας.

Τα σετ:

25-15, 25-18, 25-10

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής 

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία

Ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Γιακουμής σε δήλωση του στο sportlesvos αναφέρει:« Με προβλημάτισε η όχι τόσο καλή εμφάνιση της ομάδας αφού έδειξε στα τελευταία παιχνίδια να βρίσκει ένα σχήμα και έναν ανοδικό ρυθμό. Το συγκεκριμένο παιχνίδι το θεωρώ πισωγύρισμα αλλά δεν έχω πάψει ποτέ να πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Έχουμε τρεις τελικούς και θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να τα κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

 Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια αφού το ρoστερ εξ' αρχής είναι περιορισμένο. Οι αθλητές δίνουν πάντα το 100% για την ομάδα μας και τους ευχαριστώ. Έχουν κάνει πολλές θυσίες αυτά τα παιδιά και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey