Τζάμπα ήττα του ΓΑΣ από τον Απόλλωνα

17/12/2011 - 18:45 Τελευταία τροποποίηση στις 17/12/2011 - 19:33

Ο ΓΑΣ κατάφερε να κάνει δύσκολη τη ζωή του, χάνοντας ένα θεωρητικά από τα βατά παιχνίδια του προγράμματός του, με 2-3 σετ από τον Απόλλωνα Αθηνών.

Η απογοήτευση για την ομάδα του Σωκράτη Γιακουμή είναι διπλή, δεδομένου ότι η ομάδα της Λέσβου προηγήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 στα σετ και έπειτα από συγκλονιστική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, έχασε τελικά το παιχνίδι με 2-3.

Κι όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά στο σχεδόν κατάμεστο κλειστό της Νεάπολης για τον ΓΑΣ, που με όπλο του την καλή άμυνα και το σερβίς, πήρε άνετα το πρώτο σετ με 25-20 και έδειξε από νωρίς το ποιος θα είναι το αφεντικό στο παιχνίδι. Το δεύτερο σετ εξελίχθηκε με πανομοιότυπο τρόπο, με τον ΓΑΣ να κλείνει με το ίδιο επί μέρους σκορ το σετ και να βάζει τις βάσεις για τη νίκη. Στο τρίτο σετ τα πράγματα περιπλέχτηκαν.

Ο ΓΑΣ κάπου έδειξε να χαλαρώνει, ενδεχομένως υποτιμώντας και τον αντίπαλο και όσο περνούσε η ώρα έχανε και την αυτοσυγκέντρωσή του. Χάνοντας επαφή με το σκορ από ένα σημείο και μετά, η όποια αντεπίθεσή του ήταν εκ των πραγμάτων καταδικασμένη και το 17-25 ήρθε φυσιολογικά.

Το τέταρτο σετ δυστυχώς είχε την ίδια περίπου εξέλιξη. Ο ΓΑΣ με άσχημη υποδοχή αλλά και κακές επιλογές στην επίθεση, δεν μπορούσε να διασπάσει την ολοένα και πιο βελτιωμένη άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10-20. Το σετ ήταν δύσκολο να χαθεί από πλευράς Απόλλωνα και το 15-25 έστειλε το παιχνίδι στο τάιμπρεικ…

Εκεί έγινε πραγματικά σκληρή μάχη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, αλλά στην κρίσιμη στιγμή, μία λάθος επιλογή του Κουτρουμάνη να επιχειρήσει τον… άσσο με το σκορ 12-13, αντί ενδεχομένως να αποφύγει το ρίσκο, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, που επικράτησαν με 13-15.

Στο τέλος του αγώνα ο κόσμος χειροκρότησε θερμά και τις δύο ομάδες για το όμορφο παιχνίδι από πλευράς συγκινήσεων που προσέφεραν με τον ΓΑΣ να ψάχνει για βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey