Συλλυπητήρια για Σαμαρά από τις αρχές του τόπου

07/01/2013 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 07/01/2013 - 14:23

sama1_aek_rip«Σκληρό χτύπημα για τον ελληνικό αθλητισμό» χαρακτήρισε σε συλλυπητήριο τηλεγράφημα του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας την απώλεια του διεθνή αθλητή του βόλεϊ Νίκου Σαμαρά.

«Ο ξαφνικός θάνατος του Νίκου Σαμαρά είναι σκληρό χτύπημα για τον ελληνικό αθλητισμό. Ο διεθνούς φήμης βολεϊμπολίστας, που μας χάρισε μεγάλες συγκινήσεις και στιγμές εθνικής περηφάνιας, έφυγε νωρίς και απροσδόκητα προκαλώντας βαθιά θλίψη σε όσους τον είχαν δει να παίζει, σε όσους αγαπούν το άθλημα στο οποίο ο ίδιος διέπρεψε. Θα τον αναζητάμε στα γήπεδα και θα τον νοσταλγούμε. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου και την αλληλεγγύη μου στους δικούς του ανθρώπους».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Νάσος Γιακαλής και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Λήμνο κ. Σάββας Βαρελτζής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νίκου Σαμαρά, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Ήταν ένας σπουδαίος αθλητής τόσο στο ήθος όσο και στο αγωνιστικό πνεύμα και ο αναπάντεχος θάνατός του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στους νέους του νησιού μας, που είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν και να προπονηθούν μαζί του."

Και ο Δήμαρχος Λήμνου όμως, Αντώνης Χατζηδιαμαντής, εξέφρασε τη θλίψη των κατοίκων του γειτονικού νησιού, όπου είχε εγκατασταθεί με την οικογένεια ο Νίκος Σαμαράς: "Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του σπουδαίου ανθρώπου και αθλητή Νίκου Σαμαρά συγκλόνισε την κοινωνία της Λήμνου και όλους όσους τον γνωρίσαμε και συνεργαστήκαμε μαζί του.

Η ανεκτίμητη συνεισφορά του Νίκου στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και η προσπάθεια του για την αναβάθμιση του αθλήματος που τόσο αγάπησε και στο νησί μας, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς νέους ανθρώπους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Νίκου. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Θα λείψει σε όλους μας και ιδίως στα νέα παιδιά, που ενέπνευσε με το ήθος και την αγωνιστικότητα του. Θα τον θυμόμαστε πάντα".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey