Το θέμα διάολε, δεν είναι ο Μίχος!

By Οκτωβρίου 11, 2016

Γεια χαρά μάγκες. Πολλά εν ολίγοις από μένα, έτσι για να αντιπαρέλθουμε την αυταρέσκεια όσων διοικούν και όσων γράφουν τα αθλητικά νέα, που ανταγωνίζονται σε likes μέχρι και τον Καραβατάκη στο φου-μπου.

Το θέμα ρε διάολοι, δεν είναι ο Πέτρος Μίχος που κλωτσούσε το τόπι στο Φάληρο και τον είχες μικρός χαρτάκι της Panini και τώρα παίρνει δεν παίρνει το χιλιάρικο που του βάζει στο λογαριασμό του ο Παντελής ο Βερρής. Δεν θα γίνουμε Μιχομάχοι και Μιχολάτρες, τώρα που μπουμπούνηξε την παραίτηση.

Γράφει ο αθυρόστομος ΓκασμαΔίας

Το θέμα αφορά τον κάθε προπονητή που θα κάτσει στον ηλεκτρικό - τρομάρα του- πάγκο του Νταρλά. Αν φαγώθηκε αυτός ο κόουτς με το πριβέ πάρτυ στη μαρίνα του Φλοίσβου, δεν καταλαβαίνετε ότι ο επόμενος μπορεί να φαγωθεί τα Χριστούγεννα, σε άλλη παρτάρα σε σαλέ στην Αράχωβα;

Το θέμα αφορά και τον πρόεδρο. Γιατί ο μάγκας, ο καρυδάτος ο πρόεδρος, τους προπονητάς τους απολύει και πείθει τον κόσμο με την τεστοστερόνη του πως έχει δίκιο, ακόμα κι αν δεν έχει. Δεν το κάνει το ζήτημα αρχίδι@ χαρτοπόλεμο στα σάιτς, ούτε βέβαια κλειδώνει το προπονητικό κέντρο, όπως κάνανε κάποτε οι άλλοι οι φωστήρες του ποδοσφαίρου, οι γείτονες ντε, στον δύσμοιρο τον Βαγγελάκη τον Βλάχο. Το προεδριλίκι αν το θες, θέλει κ@ύλα, απαιτεί στυλ. Θέλει και φράγκα βεβαίως-βεβαίως. Η μέση λύση απαιτεί σεβασμό και σοβαρότητα.

Το θέμα αφορά και τον Γενικό Αρχηγό. Ο Γενικός Αρχηγός είναι ότι πιο ιερό υπάρχει σε μια ομάδα. Από αποστολές 14χρονων έως παλαιμάχων. Σου έφυγε ένας παίκτης από την αποστολή, ότι κι αν σου είπε ο πρόεδρος και οι από πάνω σου, εσύ εκεί είσαι ο άρχοντας! Εσύ ηγείσαι της αποστολής, εσύ θα τον γυρίσεις πίσω. Ρώτα κανάν Κουτρομπίλα να σου πει πως μέτραγε κεφάλια στα Μενίδια και στα Ρουφ. Πόσοι μπήκαμε; 18; Ε, τόσοι θα γυρίσουμε! Αν φύγουνε τελικά 17, έχασες μετά κι αυτόνα που ξόμεινε πίσω! Και πού 'σαι, μην κοιτάς τώρα που η κατηγορία είναι λάιτ και πάει η ομάδα να παίξει σε χωριά, μεταξύ κυριακάτικης λειτουργίας και μεσημεριανής σιέστας. Για να κατέχεις τέτοια θέση ευθύνης, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα! Ακόμα και για χαστούκια από φουσκωμένα καλόπαιδα, που μπορεί να συναντήσεις, φυσούνας και αποδυτηρίων γωνία. Γιατί εσύ θα φας τα πρώτα. Είπαμε είσαι ο αρχηγός μάγκα μου.

Σε παίρνουν μετά οι δημοσιογράφοι να σου πουν τι έγινε με τον κόουτς; Δεν τον δίνεις! Ακόμα κι αν σου γύριζαν τα άντερα, μόνο που τον έβλεπες, ακόμα κι αν σου είπαν πάλι οι από πάνω να μεταφέρεις τα δικά τους. Ποιος προπονητής θα κάτσει ρε γενικέ αρχηγέ ξανά μαζί σου σε πάγκο, σε αεροπλάνο ή σε σαλόνι καραβιού; Ειδικά όταν τον έχεις... φορέσει στον προηγούμενο; Ούτε Ανάσταση στην εκκλησία δεν θα κάνετε δίπλα-δίπλα! Ο Γενικός Αρχηγός, αρχηγέ μου, καβατζώνει τα προβλήματα, τα σβήνει. Δεν τα αφήνει να χορεύουν.

Οφ κορς που λένε και στο Λονδίνο, το θέμα δεν αφορά επίσης το αν τελικά ο Πετράν θα πάει να κοουτσάρει την Αμαλιάδα ή την Ερμιονίδα. Σιγά που έχει δώσει και όρκο αιώνιας πίστης στην ασπίδα και στη δάφνη! Και σιγά που θα κάτσει να μείνει άνεργος στην τελική, για να τον κερνάει μετά τσάι, συμπάθεια και παρηγοριά ο φίλτατος ο Κώστας ο Λουκίδης. Αφού τον Μίχο ρε, τον είχανε φευγάτο κάποιοι από το... καλοκαίρι και την Κυριακή μετά το 2-2 με τον Παναρκαδικό μαδούσε τη μαργαρίτα. Ε, μετά τον βοήθησαν και οι... μαργαρίτες του Χάρη Σιανίδη στο Φλοίσβο. Δεν τον ήθελαν, αλλά το χειρότερο ήταν ότι δεν τον έδιωχναν κιόλας. Σαν τον Τιμούρ ένα πράμα, μόνο που ο Γεωργιανός δεν έχει κρούσεις για δουλειά!

Ποία αποκάλυψις συνωμοσίας… Αμαλιάδας –λες και έκατσε κι έχασε ο Μίχος προχθές- και αρχίδι@ καπαμά. Όταν οι 9 στους 10 δεν είχανε πάρει χαμπάρι, όχι απλά ότι είναι σε δυσμένεια ο προπονητής, αλλά ούτε καν ότι παραιτήθηκε. Ξύπνησαν τη Δευτέρα το μεσημέρι, με την ώρα τους, διαβάζοντας τον Παπαντώνη στο σπορλέσβος! Δε λέω, υπάρχει το ρεπορτάζ υπάρχει και το αντιρεπορτάζ, αλλά τις μπανανόφλουδες είναι κρίμα να τις πατάει ο κόσμος! Χάνεις ένα θέμα; Θα έχεις το επόμενο, μη λυσσάς. Γεροί να είσαστε όλοι, θα γράψετε. Αν θέλετε να... ξεφτιλίσετε το ντόπιο σινάφι, δουλέψτε το δικό σας ρεπορτάζ. Μην επικαλείστε τους πάμεμπάλα τελεία τζι άρ. Καμάρια μου, από εδώ βγήκε το φαΐ. Μέρες τώρα... Και δεν πήρατε μυρωδιά!

Για να τελειώνουμε. Το θέμα αφορά μόνο τον Αιολικό. Το πού πάει, τι κουλτούρα βγάζει και πώς θα επιβιώσει. Κανείς δεν περισσεύει. Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι. Αν ο Αιολικός δεν κάνει ούτε τσακ πρόοδο φέτος, δεν θα ακουμπήσει ποτέ ξανά, κανείς, ούτε ευρώ.

Και που είστε κάποιοι; Αυτά τα «ξέρουν και δεν τα γράφουν», να τα ζυγίσετε αν ποτέ έρθετε στο ρεπορτάζ. Γιατί οι ΑΡΔ γράφουν και για ανθρώπους, εκτός από καταστάσεις. Δεν είναι όσο απλό φαίνεται.

Ακούστε λίγο Ψαραντώνη, τα εξηγάει πιο ωραία.

Για να μαθαίνεις τι γράφω, πότε και για ποιους, κάνε μου λάικ στο φου-μπου!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey