TEDxLesvos - Daring!

21/05/2018 - 13:18 Τελευταία τροποποίηση στις 21/05/2018 - 13:26

Το TEDxLesvos για ακόμη μια χρονιά πιστό στο ετήσιο ραντεβού του, αναζητά αυτή τη φορά την συναισθηματικά φορτισμένη έννοια του «Daring». Ο κάθε ομιλητής ξεχωριστά μέσα από την αφήγηση του προσωπικού βιωματικού του άθλου, θα δείξει σε όλους μας, την δημιουργία μιας θαρρετής προσωπικότητας, σπάζοντας τους κοινωνικούς καθωσπρεπισμούς…

Ψάξε και εσύ ο ίδιος μέσα σου βαθιά, για να ανακαλύψεις τις καθημερινές εκείνες στιγμές που κατόρθωσες να τολμήσεις, καθώς η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτέλεσε το νόημα της ύπαρξής σου.

Ψάξε και εσύ ο ίδιος να αναζητήσεις όλους εκείνους που είναι απλά εγγεγραμμένοι στο παγκόσμιο χάρτη και μέσα από τις τολμηρές τους πράξεις έφεραν την αλλαγή.

Ψάξε εκείνους που διατήρησαν τη μεταμοντέρνα παραδοσιακή δομή.

Ψάξε εκείνους που άκουσαν την οικολογική τους συνείδηση σηματοδοτώντας και πάλι τη ζωή του πλανήτη.

Ψάξε εκείνους που πρωτοτύπησαν με τα τεχνολογικά τους επιτεύγματα ή ακόμα επινόησαν το αυτονόητο.

Ψάξε εκείνους που τα έβαλαν με τη σκληρότητα της ζωής και ξαναγεννήθηκαν.

Μέσα σου βρίσκεται η πραγματικότητα της επαναστατικής ζωής. Μια βιωματική κατάσταση, που όλοι αξίζει να την επαναλάβουμε. Φυσικά θα πρέπει να δοθούν τόσο αναχρονιστικοί όσο και νεωτεριστικοί αγώνες. Όπως και να ‘χει: τολμώντας, οι επαναστάτες, καθορίσαν τη γήινη μοίρα τους!

Γι’ αυτό και η ανακάλυψη του θαρραλέου εσωτερικού εαυτού, συντροφεύεται όχι μόνο μέσα από την έννοια της τόλμης αλλά και όλα τα παραπλήσια λεόντεια παράγωγα της: Η αντισυμβατικότητα, η ριζοσπαστικότητα και η καινοτομία. τολμώντας, επέρχονται οι πολυπόθητες-επίπονες αλλαγές!

Ας μη παραλείψουμε και το σπουδαιότερο συναισθηματικό στοιχείο που συντροφεύει τη τόλμη και δεν είναι άλλο από τον φόβο… Ο φόβος παρουσιάζει μια διπολική προσωπικότητα μεταξύ της «απραξίας» και της «πράξης». Η σταδιακή σχέση της αποτυχημένης δράσης και της επιτυχημένης αντίδρασης. Μη φοβάσαι να τολμήσεις… Κρατά, τώρα στη μνήμη σου, το νεωτεριστικό ρητό: Daring to Dare…

Και έλα μαζί μας, τη Κυριακή στις 3 Ιουνίου του 2018, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης να παρακολουθήσεις το event του TEDxLesvos2018. Τολμώντας και εσύ σε αυτή τη πρωτόγνωρη εμπειρία!

Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας: ΕΔΩ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey