Παρελθόν ο Ζυγογιάννης, πεντάρα στον Όλυμπο! [video]

03/11/2010 - 23:32 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2010 - 16:35

Χώρισαν ξαφνικά οι δρόμοι της ΑΕΛΚ και του Γιάννη Ζυγογιάννη, του 23χρονιου δεξιού μπακ που ήρθε το καλοκαίρι με μεταγραφή από την ομάδα του Φωκικού. Παρά το γεγονός, πως επρόκειτο για επιλογή ουσιαστικά του Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στην ομάδα της Άμφισσας, κατά το περσινό του πέρασμα, δεν πήρε πολλές ευκαιρίες στο Λεκανοπέδιο, με αποτέλεσμα να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΛΚ.

Εν τω μεταξύ, σε φιλικό αγώνα που δόθηκε στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", η ΑΕΛΚ επικράτησε του Ολύμπου Αγιάσου με σκορ 5-1, σε ένα ματς που ο Μιχάλης Κασάπης δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές του, χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές εντεκάδες. Από τη μεριά της, η ομάδα της Αγιάσου κατέβηκε στο παιχνίδι με μόλις 12 ποδοσφαιριστές, κάτι που περιόρισε στο ελάχιστο τις επιλογές του Θοδωρή Παπαλόπουλου

Από τη στιγμή που υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ο Μιχάλης Κασάπης αναζητά τουλάχιστον ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι και δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με τον Αιολικό τις επόμενες ημέρες.

Βίντεο με φάσεις και γκολ από το φιλικό της ΑΕΛΚ με τον Όλυμπο Αγιάσου (by gorillas)

{youtube}ZG28AaCyfxI{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey