"Όχι" σε ΠΑΟ για εισιτήρια και σύσκεψη ασφαλείας!

04/09/2014 - 22:15

panathinaikos-kosmosΑρνητική φέρεται να είναι η απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ στο αίτημα του Παναθηναϊκού να προμηθευτεί εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του και ενδεχόμενα στην οργάνωση μετακίνησης εκείνων από την Αθήνα.

Δεδομένου ότι η μεταλλική κερκίδα που θα χρησιμοποιούνταν για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των φιλοξενούμενων φιλάθλων ακόμη δεν έχει εγκατασταθεί στον Ταρλά και φυσικά παραμένει επίσης άγνωστο το πότε μπορεί να έρθει στη Μυτιλήνη, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ σε συνεννόηση προφανώς και με την αστυνομία, απάντησε αρνητικά στο «τριφύλλι» για να μην ριψοκινδυνέψει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια των φιλάθλων.

Παράλληλα σήμερα το μεσημέρι, εκπρόσωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκαν στον Ταρλά και συμμετείχαν σε σύσκεψη ασφαλείας με τους αντίστοιχους της ΠΑΕ ΑΕΛΚ, ενόψει του αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή και έχει ήδη σημάνει συναγερμό σε όλο το νησί! Στη σύσκεψη αυτή, χωρίς ακόμα να επιβεβαιώνεται η πληροφορία, εξετάστηκε σοβαρά το ενδεχόμενο να αποτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε φιλάθλους που θα φέρουν διακριτικά των «πρασίνων» για να αποφευχθεί και η παραμικρή πιθανότητα έντασης στην κερκίδα.

Τούτο φυσικά δεν σημαίνει ότι απαγορεύεται η είσοδος στους πολυάριθμους φίλους του Παναθηναϊκού στο νησί, αλλά συνίσταται σε κάθε περίπτωση η αποτροπή σύνθεσης αμιγώς «πράσινης» κερκίδας για ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για ένα φίλαθλο κοινό της Λέσβου, που η αλήθεια είναι πως δεν έχει την εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες.

Φυσικά μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οδηγίες προς τους φιλάθλους, που θα προκύψουν από τα όσα θα εξάγουν σαν συμπεράσματα οι συσκέψεις ασφαλείας και οι εισηγήσεις πιθανά και της αστυνομίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey