Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας με ΠΑΟ

05/09/2014 - 11:19 Τελευταία τροποποίηση στις 05/09/2014 - 11:30

Tarlas_AELK_Udinese1Όπως θα διαβάσατε χθες στο "SL", η ΠΑΕ ΑΕΛΚ σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Αστυνομία αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια για τον μεταξύ τους αγώνα της 3ης Αγωνιστικής της Super League, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Κυριακή (14/9, 20:30).

Στη χθεσινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στον "Ταρλά" παρουσία εκπροσώπων του Δήμου Λέσβου, της Αστυνομίας και των δύο ομάδων συζητήθηκαν και όλα τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας για το σπουδαίο αυτό ματς, που είναι εξάλλου το πρώτο "επίφοβο", από όσα θα φιλοξενήσει φέτος το Στάδιο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "SL", η απόφαση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ να μην δώσει εισιτήρια στο "τριφύλλι" έχει να κάνει με την αδυναμία του Σταδίου να φιλοξενήσει τους φίλους των "πρασίνων" σε ξεχωριστή κερκίδα. Η μεταλλική, χωρητικότητας 800 θέσεων, που θα τοποθετούνταν στο πλαίσιο της ανακαίνισης του "Ταρλά", αναζητείται ακόμη από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και από τη στιγμή που παραμένει διαθέσιμη μόνο μια ενιαία κερκίδα, η ύπαρξη οργανωμένων φιλάθλων από πλευράς Παναθηναϊκού καθίσταται αδύνατη.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως από την πλευρά της Αστυνομίας έγινε η ενημέρωση προς τους εκπροσώπους των δύο ΠΑΕ, ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Συγκεκριμένα, αναμένεται να δημιουργηθούν δύο σημεία ελέγχου των φιλάθλων, σε αντίστοιχες ζώνες περιμετρικά του Σταδίου, από τις οποίες δε θα περνούν όσοι δεν έχουν στα χέρια τους το εισιτήριο του αγώνα.

PAO_mpompiras1Παράλληλα όμως -κι αυτό ίσως δημιουργήσει καθυστερήσεις αν και θεωρείται αναγκαίο- θα γίνεται έλεγχος και των ταυτοτήτων των φιλάθλων, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να παρεισφρήσουν, έχοντας προμηθευτεί εισιτήρια, φίλαθλοι του Παναθηναϊκού από την Αθήνα. Σε κάθε περίπτωση, όσοι υποστηρικτές των "πρασίνων" από τη Μυτιλήνη επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο και να μη φέρουν διακριτικά της ομάδας τους.

Όπως συμφωνήθηκε με την Αστυνομία, στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα ανοίξουν όλες οι είσοδοι του γηπέδου και από την οδό E. Βοστάνη, ώστε να εξυπηρετηθεί ο φίλαθλος κόσμος που αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά τις κερκίδες του "Ταρλά". Θυμίζουμε ότι στο ματς με τον Εργοτέλη η είσοδος των φιλάθλων έγινε μόνο από την κεντρική πύλη. Εντός και εκτός του Σταδίου θα υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη και παρά την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου αγώνα, όλες οι πλευρές και ιδιαιτέρως ο εκπροσώπος του Δήμου Λέσβου Μιχάλης Ταμβακέλλης, ευχήθηκαν να μη συμβεί το παραμικρό, που ενδεχομένως να χαλάσει αυτή τη σπουδαία γιορτή για το λεσβιακό ποδόσφαιρο. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey