Sold out σε τρεις ώρες!

08/09/2014 - 14:22

aelk_pao_0-3_karelis1Η δίψα των φιλάθλων να βρεθούν στον "Ταρλά" σε ένα ιστορικό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό, οδήγησε σε μαζική προσέλευση στα σημεία προπώλησης εισιτηρίων του αγώνα της ΑΕΛΚ, με αποτέλεσμα μόλις στις 12 το μεσημέρι να προκύψει sold out!

Περισσότερα από 2.300 "χαρτάκια" τέθηκαν σε κυκλοφορία και σχεδόν εξαντλήθηκαν σε Μυτιλήνη, Καλλονή και Γέρα. Έτσι μαζί με τους κατόχους των 500 καρτών διαρκείας που διέθεσε φέτος η καλλονιάτικη ΠΑΕ, ο "Ταρλάς" αναμένεται να είναι γεμάτος από κόσμο το βράδυ της Κυριακής (20:30). Φυσικά, το μέγεθος του αντιπάλου είναι τέτοιο, που και τα διπλάσια σε αριθμό εισιτήρια να υπήρχαν διαθέσιμα, πάλι κατάμεστο θα ήταν το Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Παρά το γεγονός πως η ΠΑΕ ΑΕΛΚ αποφάσισε να θέσει γενική είσοδο στα 20€ και στις θέσεις των VIP 30€, ο φίλαθλος κόσμος του νησιού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και θα δώσει μαζικό "παρόν" κόντρα στο "τριφύλλι". Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά και τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα οδηγίες προς τους φιλάθλους για την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey