Και επίσημα sold out, μαζί με νέα μομφή

08/09/2014 - 18:10

aelk_pao_ticketsΗ ΠΑΕ ΑΕΛΚ ανακοίνωσε και επίσημα sold out για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ευχαριστώντας το φίλαθλο κόσμο του νησιού για την εντυπωσιακή του ανταπόκριση.

Ωστόσο οι παράγοντες της καλλονιάτικης ΠΑΕ δεν παρέλειψαν να ρίξουν τα βέλη τους κατά της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα κατά του ΔΣ του ΝΠΔΔ Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, θεωρώντας το υπαίτιο για τη μη τοποθέτηση έξτρα κερκίδας από τη μεριά του ρολογιού, που θα επέτρεπε την έκδοση περισσοτέρων εισιτηρίων για ένα τόσο σπουδαίο ματς.

Διαφαίνεται πάντως, πως οι σχέσεις με το νέο ΔΣ του νομικού προσώπου βαίνουν σε καλό δρόμο πλέον, αφού επισημαίνεται στην ανακοίνωση πως υπάρχει συνεννόηση ώστε το επόμενο διάστημα να τοποθετηθεί μια λυόμενη εξέδρα στο πέταλο.

Αναλυτικά: "Ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της Λέσβου πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν. Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Δυστυχώς το παλιό ΝΠΔΔ στάθηκε ανάχωμα στις προσπάθειές μας για την κατασκευή μιας νέας κερκίδας που θα αύξανε την χωρητικότητα του σταδίου και θα δίναμε τη χαρά σε περισσότερους φιλάθλους να απολαύσουν το ποδοσφαιρικό θέαμα. Είμαστε ωστόσο στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως έχουμε έρθει σε συνεννόηση με το νυν ΝΠΔΔ και σε λίγο διάστημα θα έχουμε νέα κερκίδα στο πέταλο του σταδίου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey