Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και είσοδος από τρεις θύρες

12/09/2014 - 18:33 Τελευταία τροποποίηση στις 12/09/2014 - 18:41

tarlas_vip_2014_1Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα της ΑΕΛΚ με τον Παναθηναϊκό εκτός από αυστηρούς -διπλούς- ελέγχους για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης, περιλαμβάνουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιμετρικά του "Ταρλά".

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου και το τμήμα Τροχαίας τα εξής: "Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014, λόγω της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων «Α.Ε.Λ. Καλλονής – Παναθηναϊκός» στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από ώρα 17.30 έως και την λήξη των αστυνομικών μέτρων που θα ληφθούν για τη διεξαγωγή του αγώνα, στις παρακάτω οδούς περιμετρικά του σταδίου, ως εξής:

> Πεσματζόγλου, σε όλο το μήκος της οδού
> Σκαμανδρίου, σε όλο το μήκος της οδού
> Π. Βοστάνη και συγκεκριμένα στο τμήμα από την διασταύρωση της με την οδό Δελή, έως την συμβολή της με την οδό Β. Καραπαναγιώτη
> Η. Βενέζη και συγκεκριμένα στο τμήμα από την διασταύρωσή της με την οδό Κλεοβουλίνης, έως τη συμβολή της με την οδό Π. Βοστάνη

Επιπρόσθετα, δε θα επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων, από ώρα 15.00 έως και την λήξη των αστυνομικών μέτρων που θα ληφθούν για τη διεξαγωγή του αγώνα, στις παρακάτω οδούς:

Πεσματζόγλου, σε όλο το μήκος της οδού
Σκαμανδρίου, σε όλο το μήκος της οδού

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων."

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φιλάθλους πως η είσοδός τους στο Στάδιο θα πραγματοποιηθεί εκτός από την κεντρική πύλη, για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων και άτομα με κινητικά προβλήματα, τόσο από τη Θύρα 3 για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας VIP, κατόχους διαρκείας (ΤΜΗΜΑ 2), προσκλήσεις VIP, όσο και από τη Θύρα 5, για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας (ΤΜΗΜΑ 4) και μεμονωμένων εισιτηρίων (ΤΜΗΜΑ 4 και ΤΜΗΜΑ 5).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey