Έπεσε στην Τρίπολη...

21/09/2014 - 21:34

asteras-aelkΌλη η ιστορία του αγώνα της Τρίπολης, στο οποίο η Καλλονή γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, συνοψίζεται σε δύο στιγμές. Σε αυτήν του τρίτου λεπτού της αναμέτρησης όπου ο Μάσα άνοιξε το σκορ από το πουθενά για τον Αστέρα και σε αυτήν του 87΄, όταν ο Κύπρου βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοσίσκι και σπατάλησε ανεπανάληπτη ευκαιρία να χαρίσει τον βαθμό στην Καλλονή!

Η ομάδα του Ματζουράκη, βγήκε εκτός πλάνων από τη φάση του τρίτου λεπτού, όπου συνελήφθη κοιμώμενη η άμυνα της ομάδας του, με τον Μάσσα να τσιμπάει τη μπάλα προ του Χογκ με κεφαλιά για το 1-0 και η συνέχεια δυσκόλεψε εκ των πραγμάτων από πολύ νωρίς. Ο Αστέρας είχε μία υπεροχή στο παιχνίδι, που δεν μετουσιωνόταν σε ιδιαίτερα επικίνδυνες στιγμές για την εστία του Χογκ, την ίδια στιγμή που η ΑΕΛΚ δεν μπορούσε να ισορροπήσει το ματς, σαφώς επηρεασμένη από το γρήγορο γκολ.

Στην επανάληψη ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά με διάθεση να τελειώσει το ματς με ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Μάσσα δεν βρήκε στόχο στις πολύ καλές στιγμές που δημιούργησε. Όσο περνούσε η ώρα, η Καλλονή άρχισε να πιστεύει σε κάτι καλό από το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη και την κούραση του Αστέρα από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι του στην Τουρκία με την Μπεσικτάς, βγήκε μπροστά… Στο 87΄ μάλιστα έχασε απίστευτη ευκαιρία να στείλει… «αδιάβαστους» τους γηπεδούχους, όταν ο Καμαρά γύρισε πολύ όμορφα τη μπάλα με κεφαλιά προς τον Κύπρου αλλά εκείνος επιχείρησε να «σκοτώσει» τον Κοσίσκι, στέλνοντας τη μπάλα άουτ…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Σανκαρέ (Ζησόπουλος 23'), Μουνάφο, Τιε Μπι, Μάσα, Πάρα, Ρόλε (Φερνάντες 82'), Μπαντιμπανγκά (Γιαννιώτας 46').

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Βαλιός (Μίνγκας 74'), Αντιέγιο, Αναστασιάδης, Πιπίνης (Καμαρά 46'), Κεϊτά, Γιορέντε, Ναβάρο, Καλτσάς, Χουάνμα, Λεοζίνιο (Κύπρου 74').

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey