Για το "διπλό" στις Σέρρες

10/11/2010 - 13:55

Μπορεί οι… «εγχώριες» υποχρεώσεις στο «Κ. Κεντέρης», να μην έφεραν τη συγκομιδή βαθμών που θα περίμεναν στην Καλλονή, όμως κανείς δεν μπορεί να μείνει στις ισοπαλίες που κόστισαν βαθμούς κόντρα στον Αετό και στο Φωκικό.

Στην ΑΕΛΚ ετοιμάζονται για μία ακόμη εκτός έδρας αποστολή, κόντρα στην ουραγό της βαθμολογίας Ηράκλειας στο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο (15:00) στις Σέρρες. Ο Μιχάλης Κασάπης, προετοιμάζοντας τους ποδοσφαιριστές του για την επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή, τόνισε πως το θετικό αποτέλεσμα εξαρτάται από την απόδοση της ΑΕΛΚ, ζητώντας τους φυσικά να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την ομάδα της Βορείου Ελλάδας.


Στα ευχάριστα το ότι οι παίκτες έχουν ξεπεράσει την ισοπαλία με τον Φωκικό και βλέπουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τον επόμενο αντίπαλο ο οποίος δίνει τον δικό του αγώνα να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Πριν λίγες ημέρες η διοίκηση της Ηράκλειας αντικατέστησε τον Νίκο Γεωργιάδη με τον πρώην προπονητή της Παναχαικής Γιώργο Μαραντά, ο οποίος θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στον πάγκο του Μέγα Αλέξανδρου στο παιχνίδι του Σαββάτου. Η αλλαγή αυτή στην τεχνική ηγεσία, δεν έγινε σίγουρα στο καλύτερο χρονικό σημείο για την ΑΕΛΚ, που θα κοντραριστεί σίγουρα με μία ομάδα που θα έχει διαφορετική ψυχολογία, απ΄  αυτή που είχε ως τώρα.


Από την πλευρά του ο Μιχάλης Κασάπης τονίζει στους παίκτες του ότι ο αγώνας στις Σέρρες θα είναι αρκετά δύσκολος και όπως λέει και ο ίδιος «από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα». «Αν είμαστε εμείς σωστοί σοβαροί και ανταγωνιστικοί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα πάμε να δώσουμε μια ακόμη μάχη και σε καμία περίπτωση δεν μας ξεγελά η βαθμολογική θέση της αντιπάλου ομάδας την οποία θεωρώ μια καλή και αξιόπιστη ομάδα», είπε ο Βοιωτός προπονητής.

Το ευχάριστο για τον ίδιο είναι το λευκό απουσιολόγιο που έχει στα χέρια του μέχρι στιγμής κάτι που του δίνει την δυνατότητα να κάνει με την άνεση του τις επιλογές που έχει στο μυαλό του. Μάλιστα υπολογίζει και τον Γιάννη Ζυγογιάννη ο οποίος είχε ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα της Καλλονής αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν πως θα μείνει μέχρι και το Δεκέμβρη, αναζητώντας ενδεχομένως τότε τη νέα ποδοσφαιρική του στέγη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey