Επιστροφή στην κορυφή, με... εκδρομή στις Σέρρες!

13/11/2010 - 14:03 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2010 - 21:37

 

Επιστρέφοντας στις νίκες και κυρίως στις καλές εμφανίσεις, η ΑΕΛΚ πέρασε σαν αέρας από την Ηράκλεια με το εντυπωσιακό 1-3, κατακτώντας ξανά την κορυφή, αφού την ίδια ώρα ο Εορδαϊκός έχανε στην έδρα του Τύρναβου.

Το γρήγορο γκολ του Καλογερόπουλου μόλις στο 6΄, απελευθέρωσε την ομάδα του Κασάπη από το άγχος και έβαλε τις βάσεις για τη μεγάλη νίκη. Η ανανεωμένη ΑΕΛΚ, με το Ζυγογιάννη να παίρνει θέση βασικού και το Λουκίνα στην κορυφή της επίθεσης, δεν πτοήθηκε ούτε από το άτυχο γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων στο 21΄, όταν ο Βαλιός εκτίμησε λάθος τη φάση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάππα.

Γιατί επτά λεπτά αργότερα, ο Βλαστέλλης με όμορφη ατομική προσπάθεια, κεραυνοβόλησε την εστία της Ηράκλειας για το 1-2! Το τελικό 1-3, ήρθε στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Καρτάλης σέντραρε και ο Λουκίνας με κεφαλιά, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ κράτησε μάλλον εύκολα το υπέρ της σκορ, αφού δεν κινδύνεψε καθόλου. Αντίθετα έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στο 85΄ και στο 90΄, για να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ. Μία με τον Βλαστέλλη που πλάσαρε τετ α τετ ελάχιστα άουτ και μία με το Λουκίνα που σούταρε στο δοκάρι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΕΙΑ: Βοζίκης, Παπαγερίδης (50΄Καλιαμπάκας), Δούμας (35' Ιερόπουλος), Κύρου, Μαντζουράκης, Ζιαμπάρης, Τσεβρεντζής, Σιδηρόπουλος, Μουτίδης (50' Καραπατσιάς), Κρυστάλλης
ΑΕΛΚ: Μάππας, Ζυγογιάννης (75' Αγιακάτσικας), Βαλιός, Αποστολίδης, Καρτάλης, Καλογερόπουλος, Χατζηκυριάκος, Γάλας (84' Σεμπέκος), Μπακάλης (80' Μακρίδης), Λουκίνας, Βλαστέλλης

Η εξέλιξη του αγώνα λεπτόπρος λεπτό:

 Τέλος αγώνα. Ηράκλεια-ΑΕΛΚ 1-3

 [90΄]Σουτ του Λουκίνα, η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και ο Σεμπέκος στην επαναφορά τη στέλνει στα δίχτυα. Όμως βρισκόταν στη θέση οφσάιντ και το τέρμα ορθά δε μέτρησε

 [88΄]Ο Βλαστέλλης βγαίνει τετ α τετ αλλά στέλνει τη μπάλα χιλιοστά άουτ!

[85΄]Καλή κεφαλιά του Κρυσταλλίδη, περνάει πάνω από το δοκάρι του Μάππα

[84']Ο Σεμπέκος, αντί του Γάλα στην τελευταία αλλαγή του Κασάπη

[80']Ο Μακρίδης περνάει στη θέση του τραυματία Μπακάλη

[79΄]Ο Αγιακάτσικας με σωτήρια προβολή, ανακόπτει προτου Μάππα τον Καραπατσίδη

Σχόλιο αγώνα ~ Μετά από ένα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο,ο ρυθμός του αγώνα φυσιολογικά έπεσε. Η ΑΕΛΚ δείχνει πως θα φύγει με το πολύτιμο τρίποντο, καθώς δεν έχει κινδυνέψει καθόλου... 

[75']Ο Αγιακάτσικας περνάει στη θέση του Ζυγογιάννη που πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Κασάπη.

[46'] Σέντρα στο Β' Ημίχρονο

[47']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Σέντρα Καρτάλη, ο Λουκίνας με κεφαλιά μέσα από την περιοχή γράφει δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου το 1-3!

[45΄]Καλοχτυπημένο φάουλ του Μουτίδη, αποκρούει ο Μάππας

[40']Σκληρό μαρκάρισμα του Χατζηκυριάκου επάνω στον Κοσμίδη, παρατηρείται με κάρτα

Σχόλιο αγώνα ~ Πάνω εκεί που η Ηράκλεια, βοηθούμενη και από το αυτογκόλ του Βαλιού, έδειχνε πως κυριαρχούσε στο παιχνίδι, ο Βλαστέλλης αποκατέστησε την τάξη σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικό σημείο. Η Ηράκλεια τώρα πιέζει για το 2-2 και δίνει χώρους στην ΑΕΛΚ που βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις.

[29']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Βλαστέλλης μπαίνει μέσα στην περιοχή της Ηράκλειας και με έναν αριστερό κεραυνό, δίνει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του!

[26΄]Ο Μουτίδης μπήκε απειλητικά μέσα στην περιοχή της ΑΕΛΚ από τα δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ

[23΄]Κόρνερ Καρτάλη, ο Μπακάλης πιάνει ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλάδεν ήταν τόσο δυνατό για να απειλήσει το Βοζίκη.

[21']ΓΚOΛ! Βαθύ γέμισμα από τους παίκτες της Ηράκλειας προς την περιοχή της ΑΕΛΚ, ο Βαλιός κάνει λανθασμένη εκτίμηση και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αφού ο Μάππας είχε κάνει άστοχη έξοδο...

[11΄]Δυνατό σουτ του Μουτίδη, μπλοκάρει σταθερά ο Μάππας

Σχόλιο αγώνα~ Η ΑΕΛΚ κατάφερε να πετύχει γκολ στην πρώτη φάση του αγώνα και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη με το καλημέρα. Το ιδανικότερο ξεκίνημα για την ομάδα του Μιχάλη Κασάπη!

[6']ΓΚOOOOOOΟΛ! Ο Καρτάλης εκτελεί φάουλ, ο Βοζίκης αποκρούει ασθενώς και ο Καλογερόπουλος με κοντινή προβολή κάνει το 0-1!

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey