Προβληματισμός για Καμαρά

08/10/2014 - 12:51

PAOK_AELK_1-1_Kamara3Ο Ανρί Καμαρά ξεκίνησε... φουριόζος με τη φανέλα της ΑΕΛΚ, κάνοντας άνω-κάτω την άμυνα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα, όμως έκτοτε μετρά ολιγόλεπτες συμμετοχές και δε θυμίζει σε τίποτα τον περσινό δραστήριο επιθετικό του Παναιτωλικού.

Βασική αιτία για το... πισωγύρισμα του Σενεγαλέζου, ένας τραυματισμός που αποκόμισε μέσα στην Τούμπα και που ως φαίνεται τον ταλαιπωρεί ακόμα. Tο ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛΚ του επέτρεψε τη συμμετοχή στην Τρίπολη όπου αγωνίστηκε σε όλο το β' ημίχρονο, ενώ ο Γιάννης Ματζουράκης τον χρησιμοποίησε και για 62 λεπτά στον αγώνα Κυπέλλου με τον Τύρναβο. Ο Καμαρά όμως αποτελούσε σκια του εαυτού του, δείχνοντας σαφέστατα επηρεασμένος.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως "Ρουμάνος" θα αφήσει εκτός αποστολής τον 38χρονο επιθετικό για το φιλικό με την Ακίσαρσπορ, με την ελπίδα ότι θα είναι έτοιμος για το επόμενο ματς πρωταθλήματος με την Κέρκυρα, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα πάντως φαντάζει αρκετά δύσκολο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα στην τελευταία προπόνηση, ενώ σε ότι αφορά την προπώληση των εισιτηρίων με τους Τούρκους, αυτή συνεχίζεται κανονικά με τις τιμές να ορίζονται στα 10€ και 15€.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey