Φιλική ισοπαλία με Ακίσαρσπορ!

11/10/2014 - 19:55 Τελευταία τροποποίηση στις 11/10/2014 - 20:20

AELK_Akhisarspor_2-2_Adejo1Με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το φιλικό της ΑΕΛΚ με την τουρκική Ακίσαρσπορ, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στα προκριματικά του EURO 2016.

O Γιάννης Ματζουράκης είχε την ευκαιρία να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε αγωνιστική εγρήγορση, απέναντι σε έναν αντίπαλο μάλιστα που διαθέτει ποιοτικό ρόστερ και φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους Καλλονιάτες, που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με κεφαλιά του Αντέτζο στο 16ο λεπτό, έπειτα από φαλτσαριστή εκτέλεση κόρνερ του Λεοζίνιο. Πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 25 λεπτά αγώνα, ο Βραζιλιάνος έγινε ο ίδιος εκτελεστής αυτή τη φορά, κάνοντας το 2-0 με όμορφο εκτέλεση φάουλ. Η απάντηση των Τούρκων όμως ήταν άμεση και στο 27ο λεπτό μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Τζουμ.

Ο προπονητής της ΑΕΛΚ επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, κάνοντας πολλές αλλαγές στην επανάληψη. Μοιραία, η ΑΕΛΚ έχασε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και έδειξε να "ψάχνεται" δημιουργικά. Η Ακίσαρσπορ δεν άλλαξε πολλά πρόσωπα και διάταξη, πίεσε στα τελευταία λεπτά για ένα γκολ και το βρήκε από τον Ρόσα στο 85ο λεπτό, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

AELK_Akhisarspor_2-2_Gekas1Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ βράβευσε τον Έλληνα διεθνή επιθετικό Φάνη Γκέκα, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, ο οποίος ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ: Μπράνιμιρ (59' Δαύκος), Αναστασιάδης (46' Τσαμπούρης), Βαλιός (75' Κριπιντίρης), Αντέτζο (46' Μπαρέρα), Γιορέντε (46' Πιπίνης), Καλτσάς (65' Γιώργου), Κεϊτά (65' Χωριανόπουλος), Λεοζίνιο (59' Στεφάνοβιτς), Μανούσος (46' Μίνγκας, 80' Μπουρούς)), Ναβάρο (59' Ραζάκ), Χουάνμα (46' Κύπρου)

ΑΚΙΣΑΡΣΠΟΡ: Tuncel (70' Temel), Zengin, Ferreira, Sonko, Keles, Yuce, Guler (46' Konuk), Calis, Mombra Rosa, Akyuz, Kose (46' Γκέκας)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey