Έβγαλε ψυχή!

19/10/2014 - 20:11 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2014 - 20:32

AELK_Kerkyra_manousos_juanmaΣπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πήρε η ΑΕΛΚ με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, χάρη σε ένα γκολ του Ντάνιελ Αντέτζο κι ενώ η ομάδα της Καλλονής αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Νίκου Καλτσά.

Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη έκαναν παλικαρίσια εμφάνιση, ειδικά από τη φάση του 51ου λεπτού κι έπειτα, όταν ο Καλτσάς αντίκρισε (για ανόητο λόγο) τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Μαντάκη, βάζοντας τρικλοποδιά στον Γκόμες. Είχε προηγηθεί ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την ΑΕΛΚ να έχει την κατοχή αλλά και τον αέρα με το μέρος της κι από την άλλη πλευρά την Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου να προσπαθεί να απειλήσει με κόντρα επιθέσεις. Η αποβολή του Καλτσά αφύπνισε τους γηπεδούχους, που έβαλαν και τη δύναμη στο ρεπερτόριό τους, προσπαθώντας να υπερκαλύψουν το αριθμητικό μειονέκτημα με το πάθος τους, που μεταφέρθηκε και στην εξέδρα, η οποία αν και δεν ήταν γεμάτη, έδωσε σημαντική βοήθεια στην ομάδα της Καλλονής.

Η φάση του γκολ προήλθε από εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο στο 66ο λεπτό, με τον Αντέτζο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Η Κέρκυρα, παρά το ότι αγωνιζόταν για ώρα με παίκτη παραπάνω, προσπάθησε με ανορθόδοξο τρόπο να απειλήσει την ΑΕΛΚ και όταν βρέθηκε κοντά στο γκολ, ο Χαβίτο στο 86' σπατάλησε τη μοναδική της ευκαιρία στο ματς, σουτάροντας ψηλά άουτ.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέγιο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Λεοζίνιο (82' Πιπίνης), Ναβάρο (87' Τσαμπούρης), Μανούσος (81' Μπαρέρα), Χουάνμα

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Μπεν Σαμπάτ (79' Ανδρεόπουλος), Κόντος (67' Ομπράντοβιτς), Βενέτης, Καρδόσο (70' Ρόχας), Καϊκούτ, Γκόμες, Χαβίτο, Ζορμπάς, Ντιόγκο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey