"Αποκάλυψη" ο Λουκίνας στις Σέρρες

16/11/2010 - 18:48

Είναι γεγονός πως στην Καλλονή, έχουν άπαντες καταλήξει πως από τη ομάδα λείπει φέτος ένα κλασσικό σέντερ φορ, που να έχει το εύκολο γκολ και να δίνει λύσεις, ειδικά στα πολλά "κλειστά" παιχνίδια της κατηγορίας.

Είναι επίσης γεγονός πως οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις των Λουκίνα και Μακρίδη, που επιλέχθηκαν για την γραμμή κρούσης το καλοκαίρι συνοδευόμενοι από πολύ καλές συστάσεις, δεν ήταν οι αναμενόμενες. Άλλωστε και ο δύο παίκτες, δεν είναι οι λεγόμενοι κλασσικοί φορ και αγωνίζονται περισσότερο ως περιφερειακοί.

Στις Σέρρες, ο νεαρός Λουκίνας που φορούσε στο παρελθόν τη φανέλα του Πανιωνίου, επιβεβαίωσε (έστω και ετεροχρονισμένα) και με το παραπάνω τη φήμη του, συμβάλλοντας σε μεγάλο βαθμό στη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Στην Καλλονή, όλοι έχουν να λένε από το απόγευμα του Σαββάτου, για την απόδοση του νεαρού που απέσπασε και τα θετικά σχόλια των συμπαικτών του. Δεν ήταν μόνο το γκολ που πέτυχε, ο Λουκίνας κατάφερε να κρατήσει μπάλα ψηλά, να δώσει ανάσες στο κέντρο αλλά και τη δυνατότητα να "ανέβει" η ομάδα προς την αντίπαλη περιοχή.

Αν ο Λουκίνας συνεχίσει έτσι, τότε η ΑΕΛΚ θα έχει κερδίσει μία εσωτερική μεταγραφή και θα δώσει λύσεις εκεί ακριβώς που πονάει. Στην κορυφή της επίθεσης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey