Μηδέν παθητικό, συν ένας βαθμός!

03/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:58


Η ΑΕΛΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στο Λεβαδειακό, στο ματς που διεξήχθη στο Στάδιο Μυτιλήνης και ολοκλήρωσε την 9η Αγωνιστική στη Super League.

Η ομάδα της Καλλονής δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, παρουσιάστηκε σγιφμένη και αγχωμένη, ενώ όσο περνούσε η ώρα δε δημιουργούσε τις ευκαιρίες για να πετύχει ένα γκολ. Άριστα στημένος ο Λεβαδειακός του Σάββα Παντελίδη, εξουδετέρωσε τον Λεοζίνιο με το προσωπικό μαρκάρισμα του Ζίτο και θα μπορούσε να έχει φύγει με το τρίποντο από τη Μυτιλήνη, αν ο Βούκσεβιτς σημάδευε σωστά στις καθυστερήσεις, στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα.

Το πρώτο 45λεπτο είχε κάποια σουτ από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως οι δύο τερματοφύλακες να απειληθούν ιδιαίτερα. Μετά το 20λεπτο, κυριάρχησε ο εκνευρισμός εκατέρωθεν, ενώ υπήρξε και ένταση ανάμεσα στον πάγκο της Καλλονής και τον διαιτητή Δασκαλόπουλο, για ένα χέρι που από το τηλεοπτικό ριπλέι δε φάνηκε ως παράβαση, με αποτέλεσμα τόσο ο Γιάννης ΜΑτζουράκης όσο και ο Προκόπης Καρτάλης να αποβληθούν από τον Κορίνθιο ρέφερι.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός δεν πήρε πολλά ρίσκα, περιμένοντας πίσω από τη σέντρα την ΑΕΛΚ. Ήταν όμως επικίνδυνος στις κόντρα επιθέσεις. Η ΑΕΛΚ δεν είχε τη φρεσκάδα άλλων αγώνων, ενώ δημιούργησε ελάχιστες φάσεις απειλώντας σε δύο περιπτώσεις με τον Καλτσά και τον Αναστασιάδη. Στο τελευταίο τέταρτο η ΑΕΛΚ ανέβασε όμως την απόδοσή της, ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Λεοζίνιο μέσα στην περιοχή, το οποίος ορθώς δε δοθηκε από το διαιτητή και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να χάσει κιόλας. Ο Μάντζιος βγήκε από τα αριστερά και σέντραρε χαμηλά, ο Χογκ εξουδετερωμένος είδε τον Καλτσά να απομακρύνει άτσαλα πάνω στον Βούκσεβιτς, ο οποίος σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ!

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, από τη στιγμή που η ομάδα της Καλλονής δεν έπιασε τη γνωστή της απόδοση. Έχασε πάντως μια τεράστια ευκαιρία να προσθέσει τρεις και όχι ένα βαθμό στη συγκομιδή της, απέναντι σε έναν αντίπαλο για τον οποίο η ισοπαλία ήταν μόλις η δεύτερη στα τελευταία 22 εκτός έδρας παιχνίδια του!

Συνθέσεις

ΑΕΛΚ (Ματζουράκης): Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέτζο, Πιπίνης, Καλτσάς, Κεϊτά (73' Στεφάνοβιτς), Λοεζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο (76' Αγρίτης), Χουάνμα (85' Κύπρου)

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Σηφάκης, Γεωργιάδης (50' Νικολακάκης), Μαχαίρας, Κώτσιος, Ζιτό, Κονέ, Σάντσες, Πίντερ, Ορτέγκα (62' Βούκσεβιτς), Μπορνταγκαράι, Σοτέλο (83' Μάντζιος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey