Μοίρασε... χιλιάρικα η Πειθαρχική!

07/11/2014 - 02:00 Τελευταία τροποποίηση στις 07/12/2014 - 09:59


Βγήκε... ξινό το ξέσπασμα του πάγκου της ΑΕΛΚ στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, για την απόφαση του διαιτητή Δασκαλόπουλου να δώσει συνέχεια στο ματς, ενώ οι Καλλονιάτες διαμαρτύρονταν για χέρι στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ματζουράκης, Καρτάλης και ο φροντιστής Χατζηγιαννάκης αποβλήθηκαν από τον Κορίνθιο ρέφερι και χθες, η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας αρχής επέβαλλε τσουχτερά πρόστιμα, αλλά και ημερολογιακή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ματζουράκης θα εκτίσει ποινή 10 ημερών εκτός γηπέδων, κάτι που σημαίνει ότι θα παρακολουθήσει από την εξέδρα την αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Επιπρόσθετα, ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Προκόπης Καρτάλης, που ήταν δηλωμένος ως διερμηνέας στο φύλλο αγώνα, θα πρέπει να μείνει για 30 ημέρες εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ αντίστοιχα ο φροντιστής Σαράντος Χατζηγιαννάκης για 20 ημέρες. Συνολικά, τα χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛΚ αγγίζουν τις 13.500€, εκ των οποίων οι 3.000€ αφορούν την ομάδα, οι 5.000€ τον προπονητή, οι 3.000€ τον... διερμηνέα και οι 2.500 τον φροντιστή.

Σημειώνεται, πως από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛΚ θα ασκηθεί έφεση.

Αναλυτικά, η απόφαση της Super League: "Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης Αγωνιστικής:

 

Α) ΠΑΕ AEΛ Καλλονή, Π.Καρτάλη (διερμηνέα), Σ.Χατζηγιαννάκη (φροντιστή), Ι.Ματζουράκη (προπονητή): Για τη συμπεριφορά των κ.κ. Π.Καρτάλη, Σ.Χατζηγιαννάκη και Ι.Ματζουράκη: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Π. Καρτάλη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τριάντα (30) ημέρες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επιβάλλει στον κ. Σ. Χατζηγιαννάκη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για είκοσι (20) ημέρες και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. Τέλος επιβάλλει στον κ. Ι.Ματζουράκη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) ημέρες και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey