Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με Πλατανιά

28/11/2014 - 09:29 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:16


Η ΑΕΛΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του σαββατιάκου αγώνα κόντρα στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του Θεοδόση Κύπρου που ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα. Η ομάδα της Καλλονής προέρχεται, όπως και όλες οι ομάδες της κατηγορίας, από αγωνιστική απραξία περίπου 20 ημερών, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών. Η ΑΕΛΚ εξάλλου δεν επαιξε κάποιο σοβαρό φιλικό αυτές τις ημέρες της διακοπής, σε αντίθεση με τον Πλατανιά που νίκησε την Επισκοπή της Β' Εθνικής (4-1).

Η ομάδα των Χανίων έρχεται στη Μυτιλήνη με απουσίες, αφού ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για την αυριανή αναμέτρηση στους Γουνδουλάκη, Σέχου και Νέπλιακ, που είναι τραυματίες, αλλά και στον Ζουμπουλάκη, ο οποίος έχει σπάσει ένα δάχτυλο του χεριού του και αναγκαστικά παίρνει μέρος μόνο σε ένα μέρος των προπονήσεων, δίχως να μπορεί να αγωνιστεί.

Σημειώνεται ότι αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι μετά το ισοπεδωτικό 7-0 του Β' Γύρου πέρυσι στα Χανιά, που αποτέλεσε την πιο βαριά ήττα στην ιστορία της ΑΕΛΚ στις εθνικές κατηγορίες. Κάτι που προσδίδει ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο για τους πολλούς παίκτες από πέρυσι που βρίσκονται και φέτος στο βασικό κορμό της ΑΕΛΚ, αλλά και για τον Γιάννη Ματζουράκη και τους συνεργάτες του, που σίγουρα θέλουν ενδόμυχα να πάρουν τη ρεβάνς.

Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία, με βοηθούς τους Τσολάκη (Αθηνών) και Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου). Τέταρτος θα είναι ο Παπαπέτρου (Αθηνών) και παρατηρητής ο Τσαχειλίδης (Πειραιά).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey