Μέσα και ο Χουάνμα για Ξάνθη

02/12/2014 - 16:10 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 22:07

Ο Γιάννης Ματζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, για τον αγώνα της Τετάρτης, αφού υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, που προέκυψε αρχές Οκτωβρίου από την αναβολή για το θάνατο του οπαδού του Εθνικού, έπειτα από τη δολοφονική επίθεση στο γήπεδο του Ηροδότου, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σε αυτή συμμετέχει κανονικά ο Χουάνμα, παρά το γεγονός πως ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο από την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Πλατανιά. Ο "Ρουμάνος" παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, ανάμεσά τους και ο Γιορέντε, με μοναδική αλλαγή τον αναπληρωματικό γκολκίπερ, αφού προτιμήθηκε ο Άλεξιτς αντί του Δαύκου.

Η προετοιμασία της ΑΕΛΚ ολοκληρώθηκε το πρωί, με την τελευταία προπόνηση. Η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει το απόγευμα, με πτήση τσάρτερ για την Καβαλά και από εκεί, οδικώς, για την Ξάνθη. Οι 19 ποδοφαιριστές που την απαρτίζουν είναι οι: Χογκ, Αλέξιτς, Αντέτζο, Γιορέντε, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Πιπίνης, Κεϊτά, Καλτσάς, Μίνγκας, Ναβάρο, Μπαρέρα, Στεφάνοβιτς, Λεοζίνιο, Μανούσος, Χουάνμα και Καμαρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey