Παράπονα "Ρουμάνου" αλλά και αναγνώριση

04/12/2014 - 09:53 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:53


Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία του Ζαχαριάδη εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕΛΚ Γιάννης Ματζουράκης, μετά την ήττα στα Πηγάδια από τη Skoda Ξάνθη.

O "Ρουμάνος" κάνει λόγο για άκυρο γκολ στο 1-0, ζητώντας επιθετικό φάουλ, ενώ αφού αναγνωρίζει ορθά την αποβολή του Πιπίνη, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ο διαιτητής δεν απέβαλε τον Σολτάνι λίγο πριν το ημίχρονο. Σε κάθε περίπτωση, έδωσε συγχαρητήρια στους γηπεδούχους, που μπήκαν αποφασιστικά και πήραν από νωρίς το προβάδισμα που τους οδήγησε στη νίκη.

Αναλυτικά: "Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για τη νίκη της που μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι και δημιούργησε ευκαιρίες. Βρέθηκε μπροστά από ένα άκυρο γκολ, γιατί θεωρώ πως υπήρξε φάουλ, ενώ πολύ σωστά είχαμε την αποβολή του Πιπίνη στην περίπτωση του πέναλτι. Το ίδιο πράγμα όμως δεν έκανε ο Ζαχαριάδης σε δύο φάσεις, στις περιπτώσεις του Σολτάνι στο 38’ και το 41’ και στη συνέχεια έξυπνα ο αντίπαλος προπονητής τον προφύλαξε αλλάζοντάς τον στο ημίχρονο. Οι αποφάσεις του διαιτητή δεν αναιρούν αυτά που είπα για την προσπάθεια των γηπεδούχων και την νίκη που πήραν".

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey