Σειρήνες για Πολ Κειτά!

05/12/2014 - 18:18 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 21:45


Δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον ομάδων από τη γειτονική χώρα, αλλά και την Ισπανία γύρω από τον Σενεγαλέζο αμυντικό μέσο της ΑΕΛΚ, Πολ Κειτά.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, τον οποίο απέκτησε ως ελεύθερο η ΑΕΛΚ πέρυσι το Γενάρη, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, απασχόλησε την ιστοσελίδα "tuttomercatoweb.com". Εκεί γίνεται λόγος για προσέλκυση αρκετών μνηστήρων σχετικά με τον Σενεγαλέζο, που κάνει καλές εμφανίσεις στη Super League, έχοντας συμπαίκτη έναν πρώην γνώριμο στην Ιταλία, τον Ντάνιελ Αντέτζο, που αγωνίστηκε στη Ρετζίνα. Παράλληλα, στο ρεπορτάζ αναφέρεται και ενδιαφέρον ισπανικών ομάδων, ενώ τονίζεται πως το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2015, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του από τον Ιανουάριο.

Από χθες, πολλά είναι όμως και τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα που εμπλέκουν την ΑΕΚ στο ενδεχόμενο απόκτησης του Πολ Κειτά. Κι αυτό γιατί τον Σενεγαλέζο αμυντικό χαφ είχε προτείνει ο Τόνι Σαβέβσκι, ως σκάουτερ τότε της Ένωσης, όσο ο παίκτης αγωνιζόταν στα Γιάννενα. Φυσικά οι "κιτρινόμαυροι" χτυπούν σε διάφορες κατευθύνσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, μετά τη διαφαινόμενη επιστροφή στη Super League.

Πάντως, ακόμα κι αν δεν ευδοκιμήσει το συγκεκριμένο σενάριο, πολύ δύσκολα η ομάδα της Καλλονής θα έχει κάποιο κέρδος στην εν λόγω υπόθεση, αν δεν κινηθεί άμεσα για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη. Κάτι που θυμίζει έντονα την περίπτωση του Μακούμπα Κάντζι, ο οποίος έφυγε ελεύθερος από την ΑΕΛΚ και μετά από μια σύντομη περιπλάνηση στο Λεβαδειακό, βρήκε την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στη μακρινή Φινλανδία και συγκεκριμένα την Ελσίνκι, παίζοντας στο Europa League και τραβώντας τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey