Δίκαιη μοιρασιά στην Κρήτη!

17/12/2014 - 18:39 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2014 - 20:11


Με το ισόπαλο 1-1 επιστρέφει στις αποσκευές της από το Ηράκλειο η ομάδα της Καλλονής, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη και άφησε ικανοποιημένη την ομάδα του Ματζουράκη, που πρόσθεσε στη συγκομιδή της ακόμα έναν πόντο.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ΟΦΗ να απειλεί τον Χογκ στο 14ο λεπτό, όταν ο Πετρόπουλος και ο Μερεμπασβίλι σπατάλησαν διπλή ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Η συνέχεια του αγώνα ήταν υποτονική, με εκατέρωθεν λάθη και ελάχιστες ευκαιρίες. Ένα σουτ του Μερεμπασβίλι (29'), ακόμα ένα του Αντελέγιε (39'), αλλά και μια κεφαλιά του τελευταίου (41'), που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μαλτέζο τερματοφύλακα.

Στην επανάληψη, η ΑΕΛΚ απείλησε πρώτη με τον Τσαμπούρης  (47') να αστοχεί εξ' επεαφής. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 57', με ένα αδύναμο σουτ του Μπανούση και στο 68' ο Τριποτσέρης έμελλε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής των γηπεδούχων. Ο αμυντικός του ΟΦΗ υπέπεσε σε πέναλτι, χρησιμοποιώντας το χέρι του. Ο Χουάνμα ευστόχησε από την άσπρη βούλα και άνοιξε το σκορ (0-1) για την ΑΕΛΚ σε ένα εξαιρετικό σημείο.

Όμως η χαρά των Καλλονιατών κράτησε ελάχιστα. Πριν καλά - καλά σταματήσουν οι πανηγυρισμού, ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Μακρής ζύγισε το σώμα του υποδειγματικά και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΛΚ, κάνοντας το 1-1 στο 72ο λεπτό. Στο 81' ο Τριποτσέρης άφησε τον ΟΦΗ με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Όμως ο ΟΦΗ, αν και με 10 παίκτες, έχασε απίστευτη ευκαιρία για να πάρει το τρίποντο της νίκης, με τον Αντελέγιε να βγαίνει μόνος απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει Χογκ, αστοχώντας από το ύψος της μικρής περιοχής!

Το τελικό 1-1 άφησε ικανοποιημένους τους παίκτες της ΑΕΛΚ, που έφυγαν με το βαθμό από μια δύσκολη έδρα και μπορούν πλέον να στρέψουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το Σάββατο, στη Μυτιλήνη.

Συνθέσεις

ΟΦΗ (Γκατούζο): Λορία, Στάθης, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης (54' Αρτόλα), Μπανούσης (72' Ροβίθης), Μακρής, Λαμπρόπουλος (84' Μεϊτέ), Μιλιάζες, Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος.

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ματζουράκης): Χογκ, Αντέτζο, Βαλιός (63' λ. τρ. Μπαρέρα), Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Καλτσάς, Τσαμπούρης (66' λ. τρ. Πιπίνης), Στεφάνοβιτς, Καμαρά (46' Ναβάρο), Χουάνμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey