Αποκατέστησε την... τάξη στο "Κεντέρης" [video]

21/11/2010 - 14:30 Τελευταία τροποποίηση στις 22/11/2010 - 10:39

Δύο πανέμορφα γκολ από τους Βλαστέλλη και Πετρουζέλλη και μία σοβαρή ΑΕΛΚ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν αρκετά σαν στοιχεία για να επιστρέψουν για τα καλά τα χαμόγελα στο "Κ.Κεντέρης" και για να εδραιωθεί η ομάδα στην κορυφή.

Η ομάδα του Μιχάλη Κασάπη, έβγαλε πάθος στο παιχνίδι της, δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα και κατάφερε με ένα γκολ στην αρχή του δεύτερου μέρους και ένα στο τέλος, να πάρει το πολύτιμο τρίποντο απέναντι στη Δόξα Κρανούλας.

Με τον Αγιακάτσικα να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, δυστυχώς όμως για λίγο αφού τραυματίστηκε και το Μήτση να καλύπτει ξανά το αριστερό άκρο της άμυνας, η ΑΕΛΚ ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος να πατήσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Όταν το κατάφερε πια, ο διαιτητής Βουρνέλλης, κατάπιε τουλάχιστον μία περίπτωση πέναλτι, καθώς σε δύο φάσεις οι αμυντικοί της Κρανούλας, απέκρουσαν τη μπάλα με το χέρι.

Ο Βλαστέλλης όμως στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄ με άψογο σουτ από διαγώνια θέση, έκανε το 1-0 και έδωσε φτερά στους συμπαίκτες του, που φοβόντουσαν μην τυχόν το ματς πάει σε καρμπόν εξέλιξη με εκείνη κόντρα στη Σκύδρα και στο Φωκικό. Η συνέχεια ανήκε στην ΑΕΛΚ, που παράτο ότι έδωσε φυσιολογικά λίγο χώρο στην Κρανούλα, στην αντεπίθεση ήταν φαρμακερή. Το 2-0 ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα στις καθυστερήσεις, τη στιγμή που η πίεση της Δόξας γινόταν έντονη. Ο Πετρουζέλλης με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ έστειλε τη μπάλα εκεί που πιάνει η εστία... αράχνες και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα! 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛΚ: Μάππας, Αγιακάτσικας, Μήτσης, Βαλλιός, Αποστολίδης, Μπακάλης, Καλογερόπουλος, Γάλας,Χατζηκυριάκος, Βλαστέλλης, Λουκίνας

Δόξα Κρανούλας: Βασιλειάδης, Κοτσίνας, Χήρας, Διαμαντής, Παπαβασιλείου, Μπιλίλης, Βάτσης, Γκαρόζης, Φρανκινίες, Κακαβός, Κρολ

Βίντεο με φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

(Πηγή: kalloni.net)

{youtube}PvPvmndHii8{/youtube}

"Λεπτό προς λεπτό"

 Τέλος αγώνα. ΑΕΛΚ-Δόξα Κρανούλας 2-0

[90+']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Αριστοτεχνικά εκτελεσμένο φάουλ από τον Πετρουζέλλη, καταλήγει στο δεξί "Γ" της εστίας της Δόξας!

[85΄]Μακρινό σουτ του Πετρουζέλλη, η μπάλα περνάει λίγο αουτ

[83']Ο Θρασκιάς μπαίνει στη θέση του Μπιλίλη, στην τρίτη αλλαγή για την ομάδα της Κρανούλας

Σχόλιο αγώνα ~Το παιχνίδι έχει έρθει εκεί ακριβώς που το θέλει η ΑΕΛΚ. Η ομάδα του Κασάπη, δίνει χώρο στη Δόξα που δεν μπορεί ωστόσο να απειλήσει και βγαίνει στην κόντρα με πολύ καλές προϋποθέσεις.

[72']Ο Μακρίδης αντικαθιστά τον Λουκίνα στην κορυφή της επίθεσης.

[67']Δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον Κασάπη. Ο Πετρουζέλλης, που ήταν αμφίβολος για να αγωνιστεί στο παιχνίδι, μπαίνει στη θέση του τραυματία Βλαστέλλη που αποχωρεί με το φορείο καταχειροκροτούμενος

[59']Ο Κοσμάς στη θέση του Φρανκινίες

[58']Ο Γιάκος στη θέση του Βατσή. Πρώτη αλλαγή για τη Δόξα

Σχόλιο αγώνα ~ Με το "καλημέρα" η ΑΕΛΚ ανοίγει το σκορ στην επανάληψη του αγώνα, με ένα ακόμη γκολ κλάσης από το Βλαστέλλη. Η ομάδα του Κασάπη που κινδύνευε να αποσυντονιστεί από τις αλλοπρόσαλλες υποδείξεις του Βουρνέλλη, δικαιώνεται και προηγείται στο παιχνίδι.

[48']ΓΚOΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Βλαστέλλης πιάνει ένα ευθύβολο βολέ από διαγώνια θέση και η μπάλα καταλήγει στο βάθος της εστίας της Δόξας! 1-0!

Λήξη ημιχρόνου. ΑΕΛΚ-Δόξα Κρανούλας 0-0

[45+]Ο Γάλας έκανε καλοζυγισμένη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι από τα δεξιά, ο Χατζηκυριάκος έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του αμυντικού της Δόξας, αλλά ο Βουρνέλλης δείχνει παίζεται!!!! Στις έντονες διαμαρτυρίες που ακολούθησαν, ο διαιτητής απέβαλε από τον πάγκο των γηπεδούχων το Γενικό Αρχηγό της ΑΕΛΚ Γιώργο Μαλλή! Η εξέδρα των φίλων της Καλλονής, βράζει...

[43΄]Φοβερό σουτ του Βλαστέλλη, η μπάλα γλείφει το δεξί κάθετο δοκάρι του Βασιλειάδη!

[29΄]Κεφαλιά του Αποστολίδη, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, λίγο άουτ!

Σχόλιο αγώνα ~ Η ΑΕΛΚ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων σε αυτό το πρώτο μισάωρο του αγώνα, που έχει αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα, αλλά ελάχιστες καλές φάσεις. Και οι δύο ομάδες είναι επιφυλακτικές για την ώρα.

[24']Αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Στη θέση του Αγιακάτσικα, μπαίνει ο Ζυγογιάννης

[22΄]Φάουλ που εκτελεί ο Αποστολίδης, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Κακαβού μέσα στην περιοχή αλλάο διαιτητής Βουρνέλλης, δείχνει επανάληψη στην εκτέλεση και κιτρινίζει τον Κακαβό που βγήκε γρήγορα από το τοίχος! Η φάση νομίζουμε πως ήταν πέναλτι...

[5΄]Ψηλοκρεμαστό σουτ του Μήτση με το δεξί, η μπάλα περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βασιλειάδη

[2΄]Δυνατό σουτ του Βλαστέλλη έξω από την περιοχή,μπλοκάρει ο Βασιλειάδης

[1']Έναρξη αγώνα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey