Έδεσε Κειτά!

24/12/2014 - 09:04 Τελευταία τροποποίηση στις 24/12/2014 - 15:05

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος, που ήρθε πέρυσι τέτοια εποχή στην ΑΕΛΚ από τα Γιάννενα, ανανέωσε το συμβόλαιό του με καλύτερες αποδοχές, παρατείνοντας την παραμονή του στη Λέσβο

Μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει έναν εκ των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών της και μάλιστα δίχως κάποιο χρηματικό αντάλλαγα, η ΑΕΛΚ προχώρησε σε ανανεωση του συμβολαίου του Πολ Κεϊτά, μέχρι τον Ιούνιο του 2016, στην πρώτη από τις κινήσεις που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της.

Μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό για τον Σενεγαλέζο μέσο, η διοίκηση των Καλλονιατών ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του για να παρατείνει την παραμονή του στη Λέσβο. Κάτι που έγινε πράξη χθες, όπως ανακοίνωσε επίσημα η διοίκηση. Και η συμφωνία που επετεύχθη θεωρείται άκρως συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Από τη μία μεριά ο Κεϊτά υπέγραψε ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές κι από την άλλη η ΑΕΛΚ "έδεσε" τον 22χρονο μέσο στο λιμάνι της, αποφεύγοντας το ενδεχόμενο να τον χάσει δίχως ευρώ στο τέλος της περιόδου, από τη στιγμή που το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο και θα μπορούσε από την 1η Γενάρη να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φυσικά, με το ενδιαφέρον τόσο της Γκενκ, όσο και της Ακίσαρσπορ να είναι υπαρκτό, αλλά και την ΑΕΚ να παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον στην υπόθεση Κεϊτά. Το μόνο σίγουρο πια είναι πως οι Καλλονιάτες, εάν κι εφόσον αποφασίσουν να τον παραχωρήσουν, θα αποζημιωθούν με ένα σεβαστό οικονομικό αντάλλαγμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛΚ: "Ανακοινώνουμε την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πολ Κειτά για έναν ακόμη χρόνο,μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός χαφ που εντάχθηκε στην Καλλονή μας πριν ακριβώς 12 μήνες υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας για 1,5 χρόνο, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της ομάδας μας όλο αυτό το διάστημα, δημιουργώντας στη διοίκηση την επιθυμία για την επέκταση της διάρκειας του συμβολαίου του".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey