Έντονο φλερτ Ακίσαρσπορ - Κειτά!

28/12/2014 - 11:10 Τελευταία τροποποίηση στις 28/12/2014 - 11:39

Δημοσιεύματα από την Τουρκία κάνουν λόγο για επίσημες συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων Ακίσαρσπορ και ΑΕΛΚ για την πώληση του Πολ Κειτά, ο οποίος προσφάτως επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα της Καλλονής.

Ο Σενεγαλέζος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων εντός και εκτός Ελλάδας. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη που τσέκαρε τον 22χρονο πρωην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα και της Μπενφίκα, ενώ πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΛΚ με τον Ολυμπιακό, ρεπορτάζ των εφημερίδων έκαναν λόγο για "κλεφτές ματιές" του Μίτσελ και της διοίκησης των "ερυθρολεύκων" στην περίπτωσή του.

Όλα δείχνουν πως ο Κειτά δύσκολα θα μείνει στη Λέσβο και ότι η ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2016 έγινε ώστε μια ενδεχόμενη πώλησή του να αποφέρει σημαντικό κέρδος στα ταμεία των Καλλονιατών, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα έμενε ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο.

Στο μεταξύ, Γιάννης Ματζουράκης και Προκόπης Καρτάλης αναζητούν ήδη παίκτες στη μεταγραφική αγορά ώστε να καλύψουν το κενό που πιθανότατα θα δημιουργηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ σίγουρη θεωρείται και η απόκτηση επιθετικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey