Γλυκοκοιτάζει Πετρο-γκολ!

29/12/2014 - 14:10

Ο Αντώνης Πετρόπουλος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και στην Καλλονή ρίχνουν "κλεφτές" ματιές στην περίπτωσή του για την ενίσχυσή της γραμμής κρούσης.

Οι τελευταίες 48 ώρες ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του έμπειρου επιθετικού στην Κρήτη και από τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις του εκπροσώπου του παίκτη Γιάννη Γλύκου με τη διοίκηση των Ηρακλειωτών δεν οδήγησαν σε κάτι θετικό για τις δύο πλευρές, οι δρόμοι τους χώρισαν μετά από μόλις έξι μήνες συνεργασίας. Ο Πετρόπουλος ήταν αμετάπειστος, παρά τις πιέσεις των Κρητικών, αλλά και τις διαβεβαιώσεις τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Η ΑΕΛΚ είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να παίξει μέσα στην περιοχή, εκεί όπου η μόνη αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή στο ρόστερ είναι ο Χουάνμα. Οι Καλλονιάτες πιστεύουν ότι ο Πετρο-γκολ καλύπτει τις προδιαγραφές που έχουν θέσει για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο από τη στιγμή που ο παίκτης έμεινε ελεύθερος, θα έχουν να παλέψουν και με τον Παναιτωλικό, ο οποίος έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία του να φέρει στο Αγρίνιο τον πρώην επθετικό του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Απόλλωνα.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey